More

  Latest Posts

  Pilotul GP24 Jacopo Hosciuc cel mai rapid în testele PreMoto3 de la Misano

  A doua sesiune de testare a echipei AcademyGP i-a adus la Misano World Circuit.

  Atât Jacopo Hosciuc cât și Edoardo Savioli și-au făcut debuturile sezonale la clasa PreMoto3, pe noile motociclete Racetech PreMoto3, cu motorizare Yamaha, și s-au descurcat foarte bine. În timp ce pentru pilotul Român GP24 dificultatea a venit în încercarea sa de a își îmbunătăți cunoștiințele față de noua motocicletă în patru timpi, în urma unui excelent sezon la clasa de doi timpi 125cc din campionatul Italiei, unde a terminat vice-campion mondial, pentru colegul său de echipă, Edoardo Savioli, testul a fost unul al maturității. Pilotul în vârstă de 13 ani, campion la clasa Pit-Bike 12 inchi, a completat mai bine de 50 de tururi în cele două zile de testare de la Misano. Cu suportul tatălui său, care a fost prezent la circuit, și al întregii echipe de la boxe, Edoardo și-a făcut debutul pe o pistă de talie mondială. Savioli a reușit să taie inițial secunde cu fiecare tur completat, apoi doar zecimi, rezultând într-un timp final de 1m 53.40s.

  Povestea a fost cu totul diferită pentru Jacopo. Testul pentru el era plănuit să dureze doar o singură zi pe 12 Martie. Un progres excelet a dus la cel mai bun timp al său de 1m 51.80s, ceea ce l-a văzut terminând testarea ca cel mai rapid PreMoto3 al sesiunii. Perioada de ploaie dinaintea testului doi a dus la o pistă care nu a apucat să evolueze suficient, iar acest fapt a însemnat că pilotul GP24 nu a reușit să își îmbunătățească timpul. Dar, Jacopo a revenit acasă cu un sentiment bun și plin de încredere având în vedere pregătirea sa pentru prima rundă a campionatului Italian CIV PreMoto3 care va avea loc la Misano în weekend-ul lui 31 Martie 2019.

  Întreaga echipă AcademyGP s-a bucurat de spiritul proiectului. Managerul echipei, Roberto Marchetti și Managerul Tehnic, Gennaro Citarella au spus că au fost foarte satisfăcuți de alegerile legate de oamenii implicați, de alegerile tehnice și mai ales de piloții lor..


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss