More

  Latest Posts

  Pilotul F2 Luca Ghiotto testează monopostul Ginetta LMP1 la prologul FIA-WEC

  Luca Ghiotto a apărut în paddock-ul circuitului catalan din Montmelo care este gazda testelor campionatului mondial de anduranță pentru două zile (marți și miercuri), fiind prologul sezonului 2019-2020. Pilotul italian, clasat în acest moment pe locul 3 în clasamentul general al Formulei 2, a fost invitat de Ginetta să încerce noul prototip LMP1 pe care producătorul britanic dorește să îl alinieze la start. 

  Luca2

  Echipa G60-LT-P1 a angajat un grup nou de ingineri după problemele pe care Ginetta le-a întampinat cu Manor care nu au livrat la timp modelul prototipului precedent.

  Lawrence Tomlinson dorește în acest fel să relanseze programul Ginetta cu acest prototip nou LMP1 alimentat de un motor AER P60 turbo V6. Testul susținut în Mai la Alcaniz i-a ajutat să obțină informații cruciale, iar acum au dobândit o perspectivă nouă, mai largă, asupra mașinii.

  Luca4Impresionați de victoria obținută în F2 la Silverstone de Ghiotto, producătorul englez l-a invitat pe pilotul italian să ia parte la testele colective. Pentru Luca aceasta este o experiență nouă deoarece el a fost întotdeauna la volanul monoposturilor. Ghiotto va conduce prototipul Ginetta LMP1 marți și miercuri.

  Luca5

  • Photocredit: Franco Ghiotto / WRC Racing

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss