Latest Posts

Pilotul F2 Luca Ghiotto testează monopostul Ginetta LMP1 la prologul FIA-WEC

Vizualizări: 13571

Luca Ghiotto a apărut în paddock-ul circuitului catalan din Montmelo care este gazda testelor campionatului mondial de anduranță pentru două zile (marți și miercuri), fiind prologul sezonului 2019-2020. Pilotul italian, clasat în acest moment pe locul 3 în clasamentul general al Formulei 2, a fost invitat de Ginetta să încerce noul prototip LMP1 pe care producătorul britanic dorește să îl alinieze la start. 

Pilotul F2 Luca Ghiotto testează monopostul Ginetta LMP1 la prologul FIA-WEC

Echipa G60-LT-P1 a angajat un grup nou de ingineri după problemele pe care Ginetta le-a întampinat cu Manor care nu au livrat la timp modelul prototipului precedent.

Lawrence Tomlinson dorește în acest fel să relanseze programul Ginetta cu acest prototip nou LMP1 alimentat de un motor AER P60 turbo V6. Testul susținut în Mai la Alcaniz i-a ajutat să obțină informații cruciale, iar acum au dobândit o perspectivă nouă, mai largă, asupra mașinii.

Pilotul F2 Luca Ghiotto testează monopostul Ginetta LMP1 la prologul FIA-WECImpresionați de victoria obținută în F2 la Silverstone de Ghiotto, producătorul englez l-a invitat pe pilotul italian să ia parte la testele colective. Pentru Luca aceasta este o experiență nouă deoarece el a fost întotdeauna la volanul monoposturilor. Ghiotto va conduce prototipul Ginetta LMP1 marți și miercuri.

Pilotul F2 Luca Ghiotto testează monopostul Ginetta LMP1 la prologul FIA-WEC

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • Photocredit: Franco Ghiotto / WRC Racing
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss