More

  Latest Posts

  Pilotul de motocicletă, Pierre Cherpin, a decedat în urma accidentului de la Dakar 2021

  Organizatorii de la Dakar au confirmat că Pierre Cherpin a decedat în urma accidentului său din etapa a șaptea de duminică.

  Francezul, care a concurat în al patrulea său Dakar per total, a făcut accident la 178 de km de la startul celei de-a șaptea etape de la Dakar, de duminică. După ce a fost găsit inconștient, a fost dus de urgență la spitalul din Sakaka, pentru o intervenție chirurgicală înainte de a fi plasat într-o comă indusă.

  Pilotul în vârstă de 52 de ani, care conducea un Husqvarna în categoria „Original by Motul”, unde piloții concurau fără asistență externă, a fost apoi transferat la spitalul din Jeddah, înainte de a călători înapoi spre Franța, Cu toate acestea, din păcate, a decedat înainte de a ajunge înapoi acasă.

  “În timpul transferului său cu avionul medical de la Jeddah spre Franța, Pierre Cherpin a decedat din cauza rănilor cauzate de căderea sa, în timpul celei de-a șaptea etape de la Ha’il la Sakaka.”, a scos în evidență o declarație de la eveniment.

  “Pilotul a făcut accident la km 178, în jurul orei 13:00. Medicii l-au găsit inconștient când au ajuns la el cu elicopterul. Dus la spitalul Sakaka, raportul medical a dezvăluit un traumatism cranian sever, cu pierderea cunoștinței. Operat urgent la neurochirurgie, a fost de atunci ținut într-o comă indusă, starea sa rămânând stabilă în ultimele zile. A fost transportat cu avionul de la Sakaka la spitalul Jeddah, de unde urma să fie transferat la spitalul Lille.”

  Declarația de la Dakar a continuat: „Acest antreprenor în vârstă de 52 de ani și pasionat de navigație, nu avea alte ambiții decât să trăiască o aventură, fără să se îngrijoreze cu adevărat de podium:„ Sunt amator, nu vreau să câștig, ci să descopăr peisaje pe care nu aș fi avut niciodată ocazia să le văd altfel. Totul este palpitant: să mergi cu motocicleta, să-ți trăiești pasiunea, să te cunoști pe tine însuți “.

  „Întreaga caravană Dakar ar dori să-și prezinte sincerele condoleanțe familiei sale, rudelor și prietenilor săi”.

  Sursa: Dakar Rally

  Photocredit: Dakar Rally


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss