Latest Posts

Pilotul de motocicletă, Pierre Cherpin, a decedat în urma accidentului de la Dakar 2021

Vizualizări: 18501

Organizatorii de la Dakar au confirmat că Pierre Cherpin a decedat în urma accidentului său din etapa a șaptea de duminică.

Francezul, care a concurat în al patrulea său Dakar per total, a făcut accident la 178 de km de la startul celei de-a șaptea etape de la Dakar, de duminică. După ce a fost găsit inconștient, a fost dus de urgență la spitalul din Sakaka, pentru o intervenție chirurgicală înainte de a fi plasat într-o comă indusă.

Pilotul în vârstă de 52 de ani, care conducea un Husqvarna în categoria „Original by Motul”, unde piloții concurau fără asistență externă, a fost apoi transferat la spitalul din Jeddah, înainte de a călători înapoi spre Franța, Cu toate acestea, din păcate, a decedat înainte de a ajunge înapoi acasă.

“În timpul transferului său cu avionul medical de la Jeddah spre Franța, Pierre Cherpin a decedat din cauza rănilor cauzate de căderea sa, în timpul celei de-a șaptea etape de la Ha’il la Sakaka.”, a scos în evidență o declarație de la eveniment.

“Pilotul a făcut accident la km 178, în jurul orei 13:00. Medicii l-au găsit inconștient când au ajuns la el cu elicopterul. Dus la spitalul Sakaka, raportul medical a dezvăluit un traumatism cranian sever, cu pierderea cunoștinței. Operat urgent la neurochirurgie, a fost de atunci ținut într-o comă indusă, starea sa rămânând stabilă în ultimele zile. A fost transportat cu avionul de la Sakaka la spitalul Jeddah, de unde urma să fie transferat la spitalul Lille.”

Declarația de la Dakar a continuat: „Acest antreprenor în vârstă de 52 de ani și pasionat de navigație, nu avea alte ambiții decât să trăiască o aventură, fără să se îngrijoreze cu adevărat de podium:„ Sunt amator, nu vreau să câștig, ci să descopăr peisaje pe care nu aș fi avut niciodată ocazia să le văd altfel. Totul este palpitant: să mergi cu motocicleta, să-ți trăiești pasiunea, să te cunoști pe tine însuți “.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Întreaga caravană Dakar ar dori să-și prezinte sincerele condoleanțe familiei sale, rudelor și prietenilor săi”.

Sursa: Dakar Rally
Photocredit: Dakar Rally
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Dakar Rally

Latest Posts

Don't Miss