Latest Posts

„Pilotul de atunci, nu se poate compara cu pilotul de acum. Sunt mult mai bun.” – Magnussen

Vizualizări: 11442

Kevin Magnussen spune că dacă privește în urmă, la cariera sa din F1, simte că sunt multe lucruri pe care le-ar fi făcut diferit, dar în același timp, părăsește sportul, ca un pilot mult mai bun. Danezul a debutat în Formula 1 în 2014, alături de McLaren F1 Team și a obținut un podium în prima cursă, în Australia, dar aceea a rămas și singura sa clasare în top 3.

După, a concurat o perioadă pentru Renault, ca mai apoi să ajungă la Haas, unde a rămas pentru ultimele 4 sezoane. Simte că s-a descurcat mai bine în unele ocazii, față de ziua în care a urcat pe podium, dar monopostul nu i-a permis să avanseze mai mult.

Cu toate acestea, în 2021 va lua parte la IMSA WeatherTech SportsCar Championship, fiind sigur că timpul în F1, l-a ajutat să progreseze:

„Dacă analizez toate cursele din trecut, sunt multe lucruri pe care le-aș fi putut face mai bine. Chiar și acum, privesc în urmă și găsesc amănunte pe care aș fi putut să le modific. Așa este mereu. Mai ales cu etapele din primul an.”

„Dacă mă gândesc la faptul că am fost pe poziția a 2-a, în prima mea cursă din F1, pilotul de atunci, nu se poate compara cu pilotul de acum. Sunt mult mai bun”, a declarat Magnussen. „Nu-mi vine să cred că am ajuns pe podium atunci și niciodată după, pentru că am avut curse de 100 de ori mai bune decât aceea.”

„Sunt multe lucruri care te ajută să devi un pilot mai bun. Cred că puterea ta decizională devine din ce în ce mai bună de la an la an. Fie că este vorba despre setările monopostului, tehnică, strategie. Toate deciziile devin mai precise după ce capeți experiență”, spune Magnussen.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss