More

  Latest Posts

  Pilotul Academiei Williams, Sargeant, se pregătește pentru testul Young Driver

  Pilotul Academiei Williams, Logan Sargeant, va primi ocazia de a conduce un monopost de Formula 1 pentru Williams la finalul sezonului, la testul pentru tinerii piloţi pe circuitul Yas Marina.

  Sargeant, 20 de ani, care a terminat pe locul al șaptelea în F3 în acest sezon, sa alăturat programului de juniori al lui Williams în acest an, ca parte a unui „acord pe termen lung”.

  Testul, care are loc marți, după Marele Premiu din Abu Dhabi, care va decide titlul, îl va ajuta pe american să coreleze munca pe care o desfășoară în simulator, care este axată pe dezvoltarea mașinii, cu realitatea.

  „Abia aștept prima mea cursă cu o mașină de Formula 1 și vreau să mulțumesc echipei pentru că mi-a acordat această oportunitate uimitoare”, a spus Sargeant, care și-a făcut și debutul în F2 weekendul trecut la Jeddah.

  „Mi-am petrecut timp în fabrica de la Grove și m-am familiarizat cu simulatorul, ceea ce m-a ajutat să am o idee inițială despre caracteristicile FW43B, dar să pot ieși pe pistă va fi o experiență incredibilă și una pe care nu o voi uita.”

  „Voi merge la test, căutând să performez cel mai bine și să învăț cât mai multe de la echipă.”

  Directorul sportiv Williams, Sven Smeets, care a început la echipă în noiembrie, a adăugat: „Abia aștept să-l văd pe Logan în FW43B și sunt încântat că Williams îi poate oferi prima sa ieșire în mașinile de Formula 1. Sunt sigur că va fi un moment foarte special pentru el.

  „Deși nu vom conduce o „mașină mule” folosind anvelopele Pirelli de 18 inchi, testul va fi totuși benefic pentru echipă. Va fi, de asemenea, o oportunitate incredibil de valoroasă pentru Logan de a înțelege pe deplin modul în care operăm pe pistă.

  „Știu că a avea o astfel de experiență captivantă se va baza doar pe abilitățile sale evidente și va permite echipei să continue să-și susțină dezvoltarea, valorificând în același timp talentul său.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss