GP24 Media

LATEST POSTS

Pilotul Academiei Williams, Sargeant, se pregătește pentru testul Young Driver

Williams
Vizualizări: 16366

Pilotul Academiei Williams, Logan Sargeant, va primi ocazia de a conduce un monopost de Formula 1 pentru Williams la finalul sezonului, la testul pentru tinerii piloţi pe circuitul Yas Marina.

Sargeant, 20 de ani, care a terminat pe locul al șaptelea în F3 în acest sezon, sa alăturat programului de juniori al lui Williams în acest an, ca parte a unui „acord pe termen lung”.

Testul, care are loc marți, după Marele Premiu din Abu Dhabi, care va decide titlul, îl va ajuta pe american să coreleze munca pe care o desfășoară în simulator, care este axată pe dezvoltarea mașinii, cu realitatea.

„Abia aștept prima mea cursă cu o mașină de Formula 1 și vreau să mulțumesc echipei pentru că mi-a acordat această oportunitate uimitoare”, a spus Sargeant, care și-a făcut și debutul în F2 weekendul trecut la Jeddah.

„Mi-am petrecut timp în fabrica de la Grove și m-am familiarizat cu simulatorul, ceea ce m-a ajutat să am o idee inițială despre caracteristicile FW43B, dar să pot ieși pe pistă va fi o experiență incredibilă și una pe care nu o voi uita.”

„Voi merge la test, căutând să performez cel mai bine și să învăț cât mai multe de la echipă.”

Directorul sportiv Williams, Sven Smeets, care a început la echipă în noiembrie, a adăugat: „Abia aștept să-l văd pe Logan în FW43B și sunt încântat că Williams îi poate oferi prima sa ieșire în mașinile de Formula 1. Sunt sigur că va fi un moment foarte special pentru el.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Deși nu vom conduce o „mașină mule” folosind anvelopele Pirelli de 18 inchi, testul va fi totuși benefic pentru echipă. Va fi, de asemenea, o oportunitate incredibil de valoroasă pentru Logan de a înțelege pe deplin modul în care operăm pe pistă.

„Știu că a avea o astfel de experiență captivantă se va baza doar pe abilitățile sale evidente și va permite echipei să continue să-și susțină dezvoltarea, valorificând în același timp talentul său.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES