Latest Posts

Piloții timișeni, victorioși pe Gutâi.

Vizualizări: 18891

Piloții timișeni, victorioși pe Gutâi. Sâmbătă și duminică a avut loc în Maramureș etapa a patra din Campionatul Național de Viteză în Coastă, „Trofeul Gutâi”, la care CS Krepelka Motorsport s-a prezentat cu Riccardo Tarabelli și Alexandru Krepelka.

Riccardo Tarabelli, pilotul italian de la Scuderia Sesa Racing Italia și Sesa Racing România, licențiat la Clubul Sportiv Krepelka Motorsport, după ce a obținut un timp extraordinar în manșele de calificări, fiind leader în categoria 4, a fost nevoit să renunțe din motive tehnice la probele de duminică.

Alexandru Krepelka, cu o evoluție ca la carte, a dat ora exactă la grupa 6, pe care a dominat-o atât sâmbătă în antrenamentele cronometrate, cât și duminică în ambele manșe de concurs. Cu această victorie, Alexandru Krepelka își întărește poziția de lider al grupei 6, având șanse reale de a obține un nou titlu național.

Piloții, Timișeni

CS Krepelka Motorsport a obținut de asemenea locul întâi la echipe prin echipa AMI Racing alcătuită din Emil Ghinea, Riccardo Tarabelli, Alexandru Cazacu și Alexandru Krepelka.

„Mulțumim Consiliului Județean Timiș, sponsorilor privați Dan Lazăr (Ducodan), Mirko Peroni (Rossini), Florin Diaconescu (OPR Asfalt), Lucian Perescu (Constructim), Cristian Corlan (Corlan Trans), Adriana Dobriceanu (Rofix), Cornel Creţu (Lic 29), Radu Diaconovici (Girod), Marcel Petrea (Unicorn), Cristian Fedor (Cooglio-XGC), Diana Szijarto (Imi Moni Oil), Remus Suiugan (Imperium), Horaţiu Haţegan (Ecorec-Tim), Călin Otescu (OTE Group), precum şi celorlalţi colaboratori şi susţinători”, a declarat Alexandru Krepelka, pilot și președinte al cluburilor Pro Timiș și CS Krepelka Motorsport.

GP24 PronoContest, jocul 100% gratuit de Pronosticuri Formula 1:

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Piloții, Timișeni
Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.
  • Mai multe știri despre Campionatului Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.
Sursa: Comunicat - Krepelka Motorsport
Photocredit: Krepelka Motorsport / GP24 Media
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat - Krepelka Motorsport

Latest Posts

Don't Miss