GP24 Media

LATEST POSTS

Piloții Haas reflectă asupra accidentelor din Jeddah, în timp ce echipa a înregistrat primul dublu DNF din 2021

Haas
Vizualizări: 10397

Duminică s-a dovedit a fi o ză grea pentru echipa Haas, ambii piloți ajungând în bariere în ceea ce a fost o cursă foarte costisitoare – deși, din fericire, Nikita Mazepin și Mick Schumacher au ieșit amândoi nevătămați în urma accidentelor.

„De speriat”, a fost modul în care Mazepin și-a descris accidentul, în timp ce a lovit spatele lui George Russell la prima repornire, ridicând FW43B în aer înainte ca Haas-ul său să fie aruncat în bariere cu viteză. Dar, în ciuda încetinirii dramatice a lui Russell, Mazepin a văzut momentul ca pe un incident de curse.

„M-am luptat cu [Lance] Stroll din virajul 2. Virajul 3 este întotdeauna ușor plat și a fost menit să fie pentru ambele mașini. Dar dintr-o dată mașina din față, era George, a frânat, am încercat și eu să frânez, dar nu există nicio modalitate de a opri de la peste 200km/h la zero”, a explicat începătorul, care a putut să iasă fără ajutor după accident, în ciuda impactului considerabil.

„Uitându-mă la reluare, evident, era o mașină în interior, Russell a încercat el însuși să o evite, dar el a fost ultima mașină, așa că a reacționat și pur și simplu nu l-am putut evita, pentru că pista era atât de îngustă.”

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Cât despre celălalt pilot Haas, Schumacher, accidentul său a fost esențial pentru a decide rezultatul cursei, deoarece a scos mai întâi o mașină de siguranță, apoi prima dintre cele două opriri de tip steag roșu. Dar, în ciuda ramificațiilor, totul a început într-un mod mult mai inofensiv pentru german, care a ieșit în virajul 22 fără alte mașini implicate.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Am împins un pic prea mult, încercând să intru înapoi în fereastra DRS a lui George [Russell] și am pierdut maşina în virajul 22”, a explicat el cu tristețe. „Ritmul părea să fie acolo, țineam comod pasul cu Williams și cred că asta nu anticipam cu adevărat. Prin urmare, evident am fost foarte motivat – și poate puțin prea mult în acest caz.”

Cu două accidente considerabile, a fost o seară scumpă pentru Haas – dar directorul lor de echipă, Guenther Steiner, a fost filozofic, în ciuda faptului că echipa a înregistrat primul lor DNF dublu al sezonului. Descriind seara pur și simplu drept „nefericită”, Steiner a fost dornic să aștepte cu nerăbdare Abu Dhabi și sfârșitul a ceea ce a fost un sezon dificil pentru echipă, spunând presei din Arabia Saudită: „Mai rămâne o cursă – și apoi mergem mai departe!”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES