Latest Posts

Piloții F1 „ruginiți” nu reprezintă o mare problemă spune Kevin Magnussen.

Vizualizări: 16135

Kevin Magnussen rămâne plin de speranță Haas îl va ține la echipa pentru 2021. Cu cursele pregătite să reia fără spectatori luna viitoare, danezul spune că este dornic să iasă din perioada de oprire a sportului. „Cred că am folosit bine această pauză nedorită”, a spus el pentru ziarul BT.

„M-am relaxat cu Louise și am ținut pasul cu pregătirea mea fizică. Dar acum a fost destul de mult și sunt ca un copil mic care așteaptă să revină cursele”. Dar când cursa se va relua, la fel va fi și „silly season”. Mulți piloți, inclusiv Magnussen, vor fi la sfârșitul contractului la sfârșitul anului 2020. „Echipa are o opțiune pentru mine pentru 2021 și sper să o folosească”, a spus el. „Sunt sigur că Haas va fi un loc bun pentru anii următori”.

Magnussen a spus că plafonul bugetar redus la 145 de milioane de dolari va ajuta, dar a avertizat că nu este un glonț de argint pentru echipele mai mici. „Este încă mai mult decât cheltuiește Haas, dar va forța multe dintre celelalte echipe să se reducă”. „Așa că ne pune într-o situație relativ mai puternică”, a spus el. De asemenea, se așteaptă ca 2020 să meargă bine pentru mica echipă americană.

„Mașina noastră nouă a fost promițătoare pe timp de iarnă, deoarece se pare că am rezolvat problemele care ne-au afectat anul trecut”, a spus Magnussen. Și a insistat că nu se numără printre cei care sunt prea îngrijorați de cât de „ruginit” va fi întreaga grilă de Formula 1 după o perioadă de șapte luni, fără nicio cursă. „Nu cred că asta va fi o mare problemă”, a spus Magnussen.

„Bine, nu am mai alergat de mult și va fi interesant să începem din nou, dar nu este suficient de lung pentru ca noi să uităm cum. El a spus că „cursele fantomă” fără spectatori nu sunt ideale, „dar este mult, mult mai bine decât să nu concurezi deloc”.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss