More

  Latest Posts

  Piloții F1 avertizați cu privire la limitele circuitului din Austin

  FIA a avertizat piloții că va aplica o regula de zero toleranță cu privire la orice tip de abuz al limitelor circuitului la penultimul viraj de la COTA.

  Într-o notă pe care Charlie Whiting a trimis-o echipelor sâmbătă dimineață, acesta a oferit un avertisment cum că orice pilot care va depăși limitele circuitului cu toate patru roțile la virajul penultim de pe circuit, va avea timpul șters complet.

  Mai mult, orice abuz în mod consistent de acest fel va risca să fie pedepsit de stewarzi.

  Whiting scrie: „Dacă un pilot depășește bordura de la ieșirea din virajul 19 în timpul calificărilor, și ca rezultat, nici o parte a monopostului nu rămâne în contact cu secțiunea roșu și alb a acesteia, timpul pilotului în discuție va fi șters de stewarzi.

  „În timpul cursei un steag alb și negru va fi arătat oricărui pilot care va trece de secțiunea albă cu roșu a bordurii de trei ori, orice ieșire ulterioară va fi trimisă la stewarzi.

  „De fiecare dată când un pilot va depăși această bordură, echipele vor fi informate prin sistemul oficial de comunicare.”

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss