GP24 Media

LATEST POSTS

Piloții F1 avertizați cu privire la limitele circuitului din Austin

Vizualizări: 13923

FIA a avertizat piloții că va aplica o regula de zero toleranță cu privire la orice tip de abuz al limitelor circuitului la penultimul viraj de la COTA.

Într-o notă pe care Charlie Whiting a trimis-o echipelor sâmbătă dimineață, acesta a oferit un avertisment cum că orice pilot care va depăși limitele circuitului cu toate patru roțile la virajul penultim de pe circuit, va avea timpul șters complet.

Mai mult, orice abuz în mod consistent de acest fel va risca să fie pedepsit de stewarzi.

Whiting scrie: „Dacă un pilot depășește bordura de la ieșirea din virajul 19 în timpul calificărilor, și ca rezultat, nici o parte a monopostului nu rămâne în contact cu secțiunea roșu și alb a acesteia, timpul pilotului în discuție va fi șters de stewarzi.

„În timpul cursei un steag alb și negru va fi arătat oricărui pilot care va trece de secțiunea albă cu roșu a bordurii de trei ori, orice ieșire ulterioară va fi trimisă la stewarzi.

„De fiecare dată când un pilot va depăși această bordură, echipele vor fi informate prin sistemul oficial de comunicare.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES