More

  Latest Posts

  Piloţii din Timiş, pe podium la finala Campionatului Național de Time-Attack

  Ultima etapă a campionatului național de Time-Attack din 2020 s-a desfășurat în data de 24 octombrie, la circuitul Transilvania Motor Ring, situat la 20 km sud-vest de Târgu Mureș.

  Într-un an excepțional, cu piedici și incertitudine la tot pasul, piloții au dat dovadă de curaj și perseverență, iar, respectând noile norme de protecție impuse de situația în care ne aflăm cu toții, aceștia au ajuns să încheie cu bine a șasea și ultima etapă a campionatului național de Time-Attack 2020

  Photocredit: Gabriel Romoșan

  În contrast cu tot ce s-a întâmplat anul acesta în lume, această ultimă etapă i-a întâmpinat pe piloți cu  o vreme plăcută, ideală pentru rulajul la viteză mare, fără probleme semnificative în departamentul tehnic, totul ducând la o desfășurare lină a evenimentului.

  Pe faimoasa pistă a Transilvaniei s-au făcut remarcați, într-un BMW seria 1- diesel, Măduță Adrian, finalizând pe primul loc la clasa a treia și Alexandru Krepelka, câștigătorul la clasa I in etapa asta al campionatului de Time-Attack, la volanul unei Honda CRX.

  De asemenea, tânărul Leo Borlovan a luat locul al doilea la clasa a patra, conducând un Subaru Impreza.

  Pentru Alexandru, a fost o zi perfectă, totul desfășurându-se ca la carte, de la vreme, circuitul, până la volanul mașinii cu care a ajuns pe locul întâi.

  „Mulțumim Consiliului Județean Timiș, partenerilor privați Mirko Peroni, de la Rossini, Dan Lazăr, de la Ducodan, Cristian Fedor, de la Cooglio-XGC SRL, Leonard Hantig, de la L.C. Electric Plus Sânnicolau Mare, Frank Van Nunen, de la GP24, şi Florin Diaconescu, de la OPR Asfalt SRL, precum şi tuturor celorlalți colaboratori care sunt alături de noi”, ne-a declarat Alexandru Krepelka, dublu campion național și președintele clubului timișean de automobilism.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss