Latest Posts

Piloţii din Timiş, pe podium la finala Campionatului Național de Time-Attack

Vizualizări: 14031

Ultima etapă a campionatului național de Time-Attack din 2020 s-a desfășurat în data de 24 octombrie, la circuitul Transilvania Motor Ring, situat la 20 km sud-vest de Târgu Mureș.

Într-un an excepțional, cu piedici și incertitudine la tot pasul, piloții au dat dovadă de curaj și perseverență, iar, respectând noile norme de protecție impuse de situația în care ne aflăm cu toții, aceștia au ajuns să încheie cu bine a șasea și ultima etapă a campionatului național de Time-Attack 2020

Piloţii din Timiş, pe podium la finala Campionatului Național de Time-Attack
Photocredit: Gabriel Romoșan

În contrast cu tot ce s-a întâmplat anul acesta în lume, această ultimă etapă i-a întâmpinat pe piloți cu  o vreme plăcută, ideală pentru rulajul la viteză mare, fără probleme semnificative în departamentul tehnic, totul ducând la o desfășurare lină a evenimentului.

Piloţii din Timiş, pe podium la finala Campionatului Național de Time-Attack

Pe faimoasa pistă a Transilvaniei s-au făcut remarcați, într-un BMW seria 1- diesel, Măduță Adrian, finalizând pe primul loc la clasa a treia și Alexandru Krepelka, câștigătorul la clasa I in etapa asta al campionatului de Time-Attack, la volanul unei Honda CRX.

De asemenea, tânărul Leo Borlovan a luat locul al doilea la clasa a patra, conducând un Subaru Impreza.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Piloţii din Timiş, pe podium la finala Campionatului Național de Time-Attack

Pentru Alexandru, a fost o zi perfectă, totul desfășurându-se ca la carte, de la vreme, circuitul, până la volanul mașinii cu care a ajuns pe locul întâi.

„Mulțumim Consiliului Județean Timiș, partenerilor privați Mirko Peroni, de la Rossini, Dan Lazăr, de la Ducodan, Cristian Fedor, de la Cooglio-XGC SRL, Leonard Hantig, de la L.C. Electric Plus Sânnicolau Mare, Frank Van Nunen, de la GP24, şi Florin Diaconescu, de la OPR Asfalt SRL, precum şi tuturor celorlalți colaboratori care sunt alături de noi”, ne-a declarat Alexandru Krepelka, dublu campion național și președintele clubului timișean de automobilism.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss