Latest Posts

Piloţii de la Krepelka Motorsport şi Pro Timiş, din nou pe podium!

Vizualizări: 44683

Piloții cluburilor Krepelka Motorsport şi Pro Timiș au luat startul în acest weekend în două competiții aflate în organizarea Federației Române de Automobilism Sportiv. Astăzi, la București, în cadrul Campionatului Naţional de Super Slalom, Mihai Şurubariu a ocupat primul loc la clasa 1.600 cc şi s-a clasat pe poziția a treia în clasamentul general.

Alexandru Cristea, în vârstă de 14 ani, a obținut al doilea cel mai bun timp la juniori, la doar câteva zecimi de învingător. Fratele său mai mic, Dragoş Cristea (12 ani), a fost aproape de podium la juniori 1.

În cadrul etapei de la Adâncata a Campionatului Naţional de Maşini Istorice, Mihai Alexandrescu, multiplu campion naţional pe patru roți, a fost al treilea atât la clasa I3, cât şi la Dacia Revival, în timp ce colegul său Gabriel Conduris a ocupat poziția a doua la I3.

„Mulțumim Consiliului Județean Timiș şi partenerilor privați Mirko Peroni (Rossini), Dan Lazăr (Ducodan), Cristian Fedor (Cooglio-XGC SRL), Leonard Hantig (LC Electric Plus), Florin Diaconescu (OPR Asfalt SRL) şi Frank van Nunen (GP24)”, „precum şi tuturor celorlalți colaboratori care sunt alături de noi”, a punctat Alexandru Krepelka, Campion Naţional la „Coastă” şi Președintele clubului Timişorean de automobilism care îi poartă numele.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss