More

  Latest Posts

  Piloţii de la Krepelka Motorsport şi Pro Timiş, din nou pe podium!

  Piloții cluburilor Krepelka Motorsport şi Pro Timiș au luat startul în acest weekend în două competiții aflate în organizarea Federației Române de Automobilism Sportiv. Astăzi, la București, în cadrul Campionatului Naţional de Super Slalom, Mihai Şurubariu a ocupat primul loc la clasa 1.600 cc şi s-a clasat pe poziția a treia în clasamentul general.

  Alexandru Cristea, în vârstă de 14 ani, a obținut al doilea cel mai bun timp la juniori, la doar câteva zecimi de învingător. Fratele său mai mic, Dragoş Cristea (12 ani), a fost aproape de podium la juniori 1.

  În cadrul etapei de la Adâncata a Campionatului Naţional de Maşini Istorice, Mihai Alexandrescu, multiplu campion naţional pe patru roți, a fost al treilea atât la clasa I3, cât şi la Dacia Revival, în timp ce colegul său Gabriel Conduris a ocupat poziția a doua la I3.

  „Mulțumim Consiliului Județean Timiș şi partenerilor privați Mirko Peroni (Rossini), Dan Lazăr (Ducodan), Cristian Fedor (Cooglio-XGC SRL), Leonard Hantig (LC Electric Plus), Florin Diaconescu (OPR Asfalt SRL) şi Frank van Nunen (GP24)”, „precum şi tuturor celorlalți colaboratori care sunt alături de noi”, a punctat Alexandru Krepelka, Campion Naţional la „Coastă” şi Președintele clubului Timişorean de automobilism care îi poartă numele.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss