More

  Latest Posts

  Piloţii de la CS Krepelka Motorsport, victorioşi pe Transalpina.

  Piloţii de la CS Krepelka Motorsport au avut o evoluţie peste aşteptări în cadrul etapei cu numărul trei a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă. La Rânca, pe Transalpina, Alexandru Krepelka, aflat la volanul unei Honda Civic, a obţinut cel mai bun timp la clasa N1 (1.600 cc), impunându-se într-o manieră categorică faţă de următorii clasaţi, la o diferenţă de peste opt secunde.

  Alin Cristea, unul dintre adversarii săi direcţi în lupta pentru titlul de campion al clasei menţionate, reprezintă la rândul său clubul timişorean de automobilism şi a reuşit să încheie concursul pe poziţia a treia, după ce în runda precedentă din CNVC, desfăşurată la Râşnov, a fost pe primul loc. Acesta pilotează un Citroen Saxo.

  Pe podium la Rânca a fost şi Adrian Măduţă, un alt sportiv de referinţă al CS Krepelka Motorsport. El a ocupat prima poziţie la Diesel şi locul al doilea la clasa 3.000 cc, aflându-se la volanul unui Peugeot 306 HDI.

  Colegul lor Mihai Alexandrescu a bifat trei clasări fruntaşe în etapa a treia a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă. A fost primul la Dacia Revival – grupa 1, al doilea la Dacia Revival – general şi tot pe poziţia secundă s-a clasat la clasa maşinilor istorice.

  Krepelka

  Reprezentând de asemenea CS Krepelka Motorsport, Gabriel Conduris a obţinut locul al treilea la DR Grupa 1, aceeaşi clasare bifând-o la DR General şi la Maşini Istorice. Acesta s-a aflat la prima sa participare în puternica întrecere pe patru roţi organizată de Federaţia Română de Automobilism Sportiv.

  „Le mulțumim partenerilor noștri Mirko Peroni (Rossini), Dan Lazăr (Ducodan), Florin Diaconescu (OPR Asfalt), Lucian Perescu (Constructim), Cristian Corlan (Corlan Trans), Adriana Dobriceanu (Rofix), Cornel Crețu (Lic 29), Radu Diaconovici (Girod), Marcel Petrea (Unicorn), Radu Badea (Super Ball) și Bogdan Bragadiru (Ishtar Internet Group)”, a declarat Alexandru Krepelka, multiplu campion naţional la viteză în coastă şi preşedintele clubului de automobilism care îi poartă numele.

  Mai multe știri despre  Campionatului Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.

  Sursa: FocusTIM

  Photocredit: Gp24- Marian Avram / AB Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss