GP24 Media

LATEST POSTS

Piloții de Formula 1 vor testa noi anvelope Pirelli săptămâna viitoare.

Formula 1
Vizualizări: 19330

Noua specificație a anvelopei din spate vor fi testată la Marele Premiu al Austriei vineri, la Antrenamente Libere. Aceste teste de anvelope și noua metodă de construcție fac parte din noile directive ale FIA pentru anvelopele de Formula 1.

Pirelli, în acord cu FIA, Formula 1 și echipele, va testa o nouă metodă de construcție a anvelopelor din spate în cadrul antrenamentelor libere, la Marele Premiu al Austriei, vineri, 2 iulie, pentru a evalua eficacitatea acesteia pentru a îmbunătăți și mai mult robustețea anvelopelor. Această decizie a fost luată în plus față de directiva tehnică emisă recent și de ultimii parametri de pornire prescriși de Pirelli, având în vedere faptul că în prezent nu este posibilă monitorizarea condițiilor de rulare în timp real. Acest lucru va rămâne valabil până anul viitor, când senzorii standardizate ai sistemului de monitorizare a presiunii în pneuri (TPMS) vor fi introduși în toate echipele.

Formula 1

Vinerea viitoare, fiecare pilot va avea două seturi de aceste noi anvelope disponibile pentru utilizare în timpul oricărei sesiuni de Antrenamente Libere. Dacă testul va avea succes, noua specificație a anvelopelor din spate va fi introdusă începând cu Marele Premiu al Marea Britania, înlocuind specificația actuală. Noua construcție din spate încorporează câteva elemente care au fost dezvoltate pentru a fi utilizate în noile anvelope de Formula 1 de 18 inci dezvoltate pentru sezonul 2022 și mai departe.

Cu această nouă structură Pirelli oferă o anvelopă care poate garanta un nivel și mai mare de integritate în condițiile extreme care pot fi generate de mașinile actuale.

Formula 1

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: GP24 / Pirelli
Photocredit: Pirelli / Getty Images
Sponsor: Pirelli

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES