More

  Latest Posts

  Piloții de Formula 1 vor testa noi anvelope Pirelli săptămâna viitoare.

  Noua specificație a anvelopei din spate vor fi testată la Marele Premiu al Austriei vineri, la Antrenamente Libere. Aceste teste de anvelope și noua metodă de construcție fac parte din noile directive ale FIA pentru anvelopele de Formula 1.

  Pirelli, în acord cu FIA, Formula 1 și echipele, va testa o nouă metodă de construcție a anvelopelor din spate în cadrul antrenamentelor libere, la Marele Premiu al Austriei, vineri, 2 iulie, pentru a evalua eficacitatea acesteia pentru a îmbunătăți și mai mult robustețea anvelopelor. Această decizie a fost luată în plus față de directiva tehnică emisă recent și de ultimii parametri de pornire prescriși de Pirelli, având în vedere faptul că în prezent nu este posibilă monitorizarea condițiilor de rulare în timp real. Acest lucru va rămâne valabil până anul viitor, când senzorii standardizate ai sistemului de monitorizare a presiunii în pneuri (TPMS) vor fi introduși în toate echipele.

  Formula 1

  Vinerea viitoare, fiecare pilot va avea două seturi de aceste noi anvelope disponibile pentru utilizare în timpul oricărei sesiuni de Antrenamente Libere. Dacă testul va avea succes, noua specificație a anvelopelor din spate va fi introdusă începând cu Marele Premiu al Marea Britania, înlocuind specificația actuală. Noua construcție din spate încorporează câteva elemente care au fost dezvoltate pentru a fi utilizate în noile anvelope de Formula 1 de 18 inci dezvoltate pentru sezonul 2022 și mai departe.

  Cu această nouă structură Pirelli oferă o anvelopă care poate garanta un nivel și mai mare de integritate în condițiile extreme care pot fi generate de mașinile actuale.

  Formula 1

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: GP24 / Pirelli

  Photocredit: Pirelli / Getty Images

  Sponsor: Pirelli


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss