GP24 Media

LATEST POSTS

Piloții cluburilor Krepelka Motorsport și Pro Timiș, pe podium în prima etapă a Campionatului Național de Super Rally.

Krepelka
Vizualizări: 11509

Circuitul stradal creionat de organizatori la Mangalia pentru etapa inaugurală a Campionatului Național de Super Rally a fost unul pe placul reprezentanților cluburilor vestice CS Krepelka Motorsport și ACS Pro Timiș. Aflat la volanul unui Peugeot 205, Zoltan Martincsek s-a clasat pe prima poziție la clasa 2B.

Pilotul de la CS Krepelka Motorsport a avut o evoluție spectaculoasă, reușind să încheie proba cu un avans considerabil, de șapte secunde, față de ocupantul locului secund, Sorin Mihoc. Acesta din urmă este legitimat la ACS Pro Timiș și participă la etapele din naționalul de Super Rally încă din 2019, când a demarat competiția.

O evoluție remarcabilă a avut și Sorin Jurca, tot la ACS Pro Timiș, care a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere la clasa 2A. Acesta a concurat pe o mașină Peugeot 206 împrumutată de la colegul său hunedorean Călin Lazăr, căruia el și oficialii clubului din vestul țării țin să-i aducă mulțumiri pe această cale.

„Rezultatele obținute sunt îmbucurătoare și meritate, dar greul de abia acum începe. Le mulțumim partenerilor noștri Mirko Peroni, Dan Lazăr, Florin Diaconescu, Lucian Perescu, Cristian Corlan, Adriana Dobriceanu, Cornel Crețu, Radu Diaconovici, Marcel Petrea, Radu Badea și Bogdan Bragadiru”, a declarat Alexandru Krepelka, președintele celor două cluburi de automobilism menționate.

Circuitul stradal din Mangalia a măsurat 3,75 kilometri, iar pentru victorie au luptat 30 de piloţi. Pe lângă monoposturi şi prototipuri, fanii prezenţi au avut ocazia de a vedea în acţiune un Mini eletric şi o Dacia 1300, din cadrul proiectului Dacia Revival.

Următoarea etapă va avea loc în zilele de 18 și 19 iunie pe străzile din Târgu Mureş.

Mai multe știri despre  Campionatului Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: Renasterea.ro
Photocredit: Krepelka Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES