More

  Latest Posts

  Piloții cluburilor Krepelka Motorsport și Pro Timiș, pe podium în prima etapă a Campionatului Național de Super Rally.

  Circuitul stradal creionat de organizatori la Mangalia pentru etapa inaugurală a Campionatului Național de Super Rally a fost unul pe placul reprezentanților cluburilor vestice CS Krepelka Motorsport și ACS Pro Timiș. Aflat la volanul unui Peugeot 205, Zoltan Martincsek s-a clasat pe prima poziție la clasa 2B.

  Pilotul de la CS Krepelka Motorsport a avut o evoluție spectaculoasă, reușind să încheie proba cu un avans considerabil, de șapte secunde, față de ocupantul locului secund, Sorin Mihoc. Acesta din urmă este legitimat la ACS Pro Timiș și participă la etapele din naționalul de Super Rally încă din 2019, când a demarat competiția.

  O evoluție remarcabilă a avut și Sorin Jurca, tot la ACS Pro Timiș, care a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere la clasa 2A. Acesta a concurat pe o mașină Peugeot 206 împrumutată de la colegul său hunedorean Călin Lazăr, căruia el și oficialii clubului din vestul țării țin să-i aducă mulțumiri pe această cale.

  „Rezultatele obținute sunt îmbucurătoare și meritate, dar greul de abia acum începe. Le mulțumim partenerilor noștri Mirko Peroni, Dan Lazăr, Florin Diaconescu, Lucian Perescu, Cristian Corlan, Adriana Dobriceanu, Cornel Crețu, Radu Diaconovici, Marcel Petrea, Radu Badea și Bogdan Bragadiru”, a declarat Alexandru Krepelka, președintele celor două cluburi de automobilism menționate.

  Circuitul stradal din Mangalia a măsurat 3,75 kilometri, iar pentru victorie au luptat 30 de piloţi. Pe lângă monoposturi şi prototipuri, fanii prezenţi au avut ocazia de a vedea în acţiune un Mini eletric şi o Dacia 1300, din cadrul proiectului Dacia Revival.

  Următoarea etapă va avea loc în zilele de 18 și 19 iunie pe străzile din Târgu Mureş.

  Mai multe știri despre  Campionatului Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.

  Sursa: Renasterea.ro

  Photocredit: Krepelka Motorsport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss