More

  Latest Posts

  Piloții cluburilor CS Krepelka Motorsport și Pro Timiș și-au luat partea leului la Super Rally Craiova.

  Piloții cluburilor CS Krepelka Motorsport și Pro Timiș și-au luat partea leului la etapa de Super Rally de la Craiova. Italianul Riccardo Tarabelli, de la Sesa Racing, care reprezintă CS Krepelka Motorsport, a ocupat prima poziție la clasa 2B.

  Și Alexandru Krepelka a încheiat pe primul loc, la clasa 1B. Acesta s-a calificat în primii 12, unde au luat startul trei monoposturi și alte mașini puternice precum Ferrari, Audi R8, trei Subaru etc. Colegul lor Zoltan Martincsek a obținut al doilea cel mai bun timp la clasa 2B.

  De la Pro Timiș au participat Sorin Jurca, primul la clasa A2, cu mari șanse la titlu, Alin Lazăr și Sorin Mihoc, care au avut o evoluție bună și au fost aproape de podium.

  Krepelka Motorsport

  „Mulțumim Consiliului Județean Timiș pentru susținerea și încrederea acordată. Le mulțumim și sponsorilor și partenerilor privați Dan Lazăr, Mirko Peroni, Florin Diaconescu, Lucian Perescu, Cristian Corlan, Adriana Dobriceanu, Cornel Creţu, Radu Diaconovici, Marcel Petrea, Bogdan Bragadiru, Diana Szijarto și Cristian Fedor”, a declarat Alexandru Krepelka, președintele cluburilor Pro Timiș și CS Krepelka Motorsport.

  Mai multe știri despre Campionatului de Super Rally găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat Krepelka Motorsport

  Photocredit: Zamfir Photography


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss