Latest Posts

Piloții cluburilor CS Krepelka Motorsport și Pro Timiș și-au luat partea leului la Super Rally Craiova.

Vizualizări: 15699

Piloții cluburilor CS Krepelka Motorsport și Pro Timiș și-au luat partea leului la etapa de Super Rally de la Craiova. Italianul Riccardo Tarabelli, de la Sesa Racing, care reprezintă CS Krepelka Motorsport, a ocupat prima poziție la clasa 2B.

Și Alexandru Krepelka a încheiat pe primul loc, la clasa 1B. Acesta s-a calificat în primii 12, unde au luat startul trei monoposturi și alte mașini puternice precum Ferrari, Audi R8, trei Subaru etc. Colegul lor Zoltan Martincsek a obținut al doilea cel mai bun timp la clasa 2B.

De la Pro Timiș au participat Sorin Jurca, primul la clasa A2, cu mari șanse la titlu, Alin Lazăr și Sorin Mihoc, care au avut o evoluție bună și au fost aproape de podium.

Krepelka Motorsport

„Mulțumim Consiliului Județean Timiș pentru susținerea și încrederea acordată. Le mulțumim și sponsorilor și partenerilor privați Dan Lazăr, Mirko Peroni, Florin Diaconescu, Lucian Perescu, Cristian Corlan, Adriana Dobriceanu, Cornel Creţu, Radu Diaconovici, Marcel Petrea, Bogdan Bragadiru, Diana Szijarto și Cristian Fedor”, a declarat Alexandru Krepelka, președintele cluburilor Pro Timiș și CS Krepelka Motorsport.

Mai multe știri despre Campionatului de Super Rally găsiți AICI.

Sursa: Comunicat Krepelka Motorsport
Photocredit: Zamfir Photography
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat Krepelka Motorsport

Latest Posts

Don't Miss