GP24 Media

LATEST POSTS

Piloții Academiei Ferrari: Schumacher, Armstrong, Shwartzman și Alesi pe circuit cu echipa Tony Kart Racing

Vizualizări: 32331

Piloții academiei Ferrari, împreună cu echipa Tony Kart Racing au desfășurat un test de două zile la circuitul South Garda în Lunato. Scopul acestui test a fost acela de a profita de colaborarea cu Tony Kart pentru a dezvolta piloții tineri ai academiei.

Piloții academiei Ferrari au fost: Mick Schumacher, Marcus Armstrong, Robert Schwartzman și Giuliano Alesi. Pentru unii dintre ei a fost o întoarcere la un loc familiar, având în considerare experiența pe care aceștia au avut-o cu echipa Tony Kart.

Piloții Academiei Ferrari: Schumacher, Armstrong, Shwartzman și Alesi pe circuit cu echipa Tony Kart Racing

Primul lucru pe agendă a fost modificarea scaunelor și ajustarea karturilor pentru piloți, urmat de ieșirea pe circuit la volanul unor Tony Kart Racer 401 R echipate cu motoare Vortex DST în configurație OK.

Toți piloții au desfășurat sesiuni similare pe parcursul zilei, nefiind vorba de teste speciale ci doar de un număr mare de tururi pentru a căpăta mai multă experiență.

Piloții Academiei Ferrari: Schumacher, Armstrong, Shwartzman și Alesi pe circuit cu echipa Tony Kart Racing

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

La sfârșitul zilei, pe lângă oboseala acumulată, toți piloții au fost foarte satisfăcuți și extrem de nerăbdători să se întoarcă la volanul unui kart. Echipa Tony Kart este întotdeauna pregătită să îi primească în cortul lor.

Sursa: Tony Kart
Photocredit: Tony Kart Racing Team
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES