More

  Latest Posts

  Piloții Academiei Ferrari: Schumacher, Armstrong, Shwartzman și Alesi pe circuit cu echipa Tony Kart Racing

  Piloții academiei Ferrari, împreună cu echipa Tony Kart Racing au desfășurat un test de două zile la circuitul South Garda în Lunato. Scopul acestui test a fost acela de a profita de colaborarea cu Tony Kart pentru a dezvolta piloții tineri ai academiei.

  Piloții academiei Ferrari au fost: Mick Schumacher, Marcus Armstrong, Robert Schwartzman și Giuliano Alesi. Pentru unii dintre ei a fost o întoarcere la un loc familiar, având în considerare experiența pe care aceștia au avut-o cu echipa Tony Kart.

  2 6

  Primul lucru pe agendă a fost modificarea scaunelor și ajustarea karturilor pentru piloți, urmat de ieșirea pe circuit la volanul unor Tony Kart Racer 401 R echipate cu motoare Vortex DST în configurație OK.

  Toți piloții au desfășurat sesiuni similare pe parcursul zilei, nefiind vorba de teste speciale ci doar de un număr mare de tururi pentru a căpăta mai multă experiență.

  3 5

  La sfârșitul zilei, pe lângă oboseala acumulată, toți piloții au fost foarte satisfăcuți și extrem de nerăbdători să se întoarcă la volanul unui kart. Echipa Tony Kart este întotdeauna pregătită să îi primească în cortul lor.

  Sursa: Tony Kart

  Photocredit: Tony Kart Racing Team


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss