Latest Posts

Piloți timișoreni uniți sub sigla CB Rally Vest, la start în cursa pentru obținerea unor noi titluri .

Vizualizări: 36196

Piloți timișoreni: Patru echipaje iau startul în noul sezon de raliuri sub umbrela echipa timișoreana CB Rally Vest: Bogdan Cuzma – Ilka Minor, Mircea Samuil – Călin Maier, Cristi Sugár – Vlad Colceriu și Emanuel Resiga – Denisa Resiga.

Piloții timisoreni au decis să își unească forțele și să se grupeze într-o echipă care să reprezinte Timișoara și județul Timiș în competițiile naționale și internaționale.

Echipajul Bogdan Cuzma – Ilka Minor a debutat deja în European Rally Championship în Portugalia iar la finalul acestei săptămâni va concura la Rally Islas Canarias, în Spania. Bogdan se afla pentru prima oară în fata unui sezon complet în afara României, iar pentru acest proiect ambițios o are pe scaunul din dreapta pe Ilka Minor, o austriacă cu origini românești, cu peste 350 de raliuri parcurse în calitate de copilot în Campionatul Mondial și cel European.

Piloți, Timișoreni

Pentru Bogdan, care va concura pe o Skoda Fabia Rally2 Evo, sezonul european se vrea o confirmare a rezultatelor din România, unde a fost campion național la Viteză în Coastă, în 2016. Rally Islas Canarias se va desfășura în perioada 5-6 mai, printre câștigătorii etapei spaniole regăsindu-se nume sonore ca Adrien Fourmaux, Nil Solans, Pepe Lopez dar si Alexey Lukyanuk.

Piloți, Timișoreni

Pentru echipajul Mircea Samuil – Călin Maier noul sezon competițional vine cu o mașină nouă, dar și cu o nouă clasă în care va concura. După cele trei titluri naționale la casa Nat12, timișorenii vor lua startul la Cupa Clio Rally 5 Challenge, lupta anunțându-se a fi una intensă.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Piloți, Timișoreni

Echipajul Cristi Sugár – Vlad Colceriu va încerca să își apere titlul obținut anul trecut la Cupa Peugeot 208 R2, în timp ce echipajul-cuplu Emanuel și Denisa Resiga revine la bordul Fordului Fiesta ST, în Trofeul Rally 2, pe care l-a câștigat în 2020 și 2021, cu obiectivul obținerii unui nou titlu.

Piloți, Timișoreni

Echipajele vor reprezenta Timișoara  individual dar și în competiția rezervată echipelor, acolo unde vor avea adversari din București și Cluj și unde obiectivul este clasarea pe un loc cât mai sus pe podium la finalul acestui sezon competițional.

Debutul în Campionatul Național de Raliuri va avea loc la finalul acestei săptămâni, când e programată prima etapă – Raliul Harghitei. Vor fi 120 de kilometri împărțiți în 12 probe speciale, toate pe asfalt, ce se vor desfășura vineri și sâmbătă. În acest an, Campionatul Național de Raliuri Betano va avea 8 etape, patru pe asfalt și patru pe macadam.

GP24 PronoContest, jocul 100% gratuit de Pronosticuri Formula 1:

Piloți, Timișoreni
Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.
  • Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.
  • Mai multe știri despre Campionatul European de Raliuri ERC găsiți AICI.
Sursa: Comunicat CB Rally Vest
Photocredit: CB Rally Vest / Samuel Mircea
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat CB Rally Vest

Latest Posts

Don't Miss