Latest Posts

Pilot de Curse by Vali Porcișteanu Racing revine in 2022.

Vizualizări: 13927

Pilot de Curse by Vali Porcișteanu Racing revine in 2022 cu multe surprize și noutăți! Locurile în acest an vor fi limitate, iar marele câștigător va fi susținut în Campionatul Național de Time Attack (ROTAC)!

Ca urmare a succesului campaniei Pilot de Curse desfășurată în 2021, Vali Porcișteanu dă startul celei de a doua ediții, prin care dorește să găsească și în acest an un talent pe care să-l susțină pe parcursul unui sezon pentru a face primii pași în cariera de motorsport.

Dacă în 2021 premiul a constat într-o participare în Campionatul Național de Slalom Paralel, iar marele finalist, Robert Uturaș, a reușit să își adjudece titlul de vicecampion la sfârșitul sezonului, în acest an Vali a decis să ofere marelui câștigător șansa de a concura în Campionatul Național de Time Attack cu toate costurile de participare asigurate: școală de pilotaj, licență, înscriere, benzină, anvelope, echipament, transport, pregătire mașină și asistență tehnică!

Pilot de Curse
Robert Uturaș, câștigătorul Pilot de Curse, ediție 2021.

„Pilot pe circuit – defensiv in trafic” este sloganul care definește cea de a doua ediție a preselecției organizate de îndrăgitul pilot. „În cel de-al doilea sezon îmi doresc să aduc un plus de valoare, astfel încât acest capitol al Pilot de Curse by Vali Porcișteanu Racing să formeze 1 pilot dar în același timp 50 de șoferi responsabili în trafic. Toți cei care se vor înscrie vor beneficia de un curs de conducere defensivă gratuit.”, a declarat Vali.
Începe-ți cariera în motorsport alături de Vali Porcișteanu!

Persoanele interesate se pot înscrie pe site-ul www.pilotdecurse.ro, achitând o taxă in valoare de 970 lei. Toți cei 50 de înscriși își vor demonstra îndemânarea în cadrul unei probe desfășurate la Sibiu, unde cel mai talentat va câștiga premiul cel mare: sezonul complet în Campionatul Național de Time Attack 2022, la bordul unui model Dacia Sandero Cup. Învingătorul va avea parte de o pregătire specifică alături de Vali Porcișteanu, printr-un curs de pilotaj dedicat și prin finisarea tehnicilor de pilotaj.

Pilot de Curse

Premii garantate pentru toți participanții.
Pe lângă marele premiu, Vali Porcișteanu oferă tuturor participanților un curs de conducere defensivă desfășurat în ziua anterioară preselecției, la Sibiu, dar și un pachet de merchandise.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Concurenții aflați pe locurile 2 și 3 vor primi un curs de pilotaj gratuit. Cei clasați pe locurile 4 și 5 vor avea parte de o experiență de copilot invitat al lui Vali la una dintre competițiile la care acesta va concura, iar cei care vor ocupa locurile 6-10 vor primi voucher de 20% reducere la un curs de pilotaj sportiv achiziționat de la școala de pilotaj sportiv Vali Porcișteanu Racing, în decurs de 24 de luni ani de la data încheierii preselecției.

Pe lângă cele menționate anterior, se vor acorda și următoarele premii speciale: „Best Defensiv” va fi acordat persoanei care a obținut cel mai mare punctaj la testul de la finalul cursului de conducere defensivă. „The Fastest Reflex” va fi acordat persoanei care a obținut cel mai mare punctaj la testul de reflexe din cadrul cursului de conducere defensivă. „Amazing Interview” va fi acordat de catre juriul organizatorului persoanei care a dat cele mai spontane si amuzante răspunsuri la interviu.

Pilot de Curse

Cine poate participa?
Se poate înscrie orice persoana care are peste 14 ani, este cetățean român cu domiciliul în România, nu a deținut sau nu deține o licență de pilot FRAS, cu excepția licențelor pentru Karting, Super Slalom, Autoslalom, Klausenburg, Women Rally și nu s-a clasat pe locurile 1, 2 sau 3 în ediția precedentă, din sezonul 2021.

Important: Pentru participanții minori este obligatoriu ca înscrierea să se fi făcut sub supravegherea și cu acordul părintelui/tutorelui legal. Organizatorul își rezervă dreptul de a contacta părintele/tutorele pentru a verifica respectarea condițiilor de înscriere.
Înscrierile sunt deschise până la data de 27.03.2022!

Campionatul Național de Time Attack 2022 se desfășoară exclusiv pe asfalt și programează cinci etape pe circuitele Motorpark România (Adâncata) și Transilvania Motor Ring (Targu Mureș). Cele cinci etape sunt programate în 9 aprilie, 7 mai, 12 iunie, 13-14 august și 10 septembrie.

Pilot de Curse

Sursa: Comunicat Vali Porcisteanu Racing
Photocredit: Pilot de Curse - Facebook
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat Vali Porcisteanu Racing

Latest Posts

Don't Miss