Latest Posts

Pierre Ragues atacă legendarul Raliu de la Monte Carlo

Vizualizări: 18802

Pierre Ragues va avea cu siguranță un sezon aglomerat 2020 între WEC, cu #36 Alpine A470 al echipei Signatech Alpine ELF (locul 4 în ultimele 24 de ore de la Le Mans în LMP2) și raliu.

S-a încheiat în cel mai frumos mod posibil, la începutul lunii decembrie, la Rally Monza WRC, unde Caennais a câștigat la categoria RGT, cea rezervată pentru tracțiunea cu două roți, la volanul unui Alpine A 110. În condiții climatice extrem de dificile, ploaie și zăpadă, el a înscris prima sa victorie mondială în primul său raliu WRC!

Stimulat de rezultatele sale promițătoare, Pierre Ragues a decis să abordeze un raliu legendar, Raliul de la Monte Carlo, prima rundă a Campionatului Mondial de Raliuri 2020, care va avea loc în perioada 21-24 ianuarie (în cazul în care nu vor exista noi restricții de sănătate până atunci).

Pierre îl va întâlni acolo pe copilotul său Julien Pesenti. La fel ca la Monza, vor concura sub culorile echipei Racing Services și vor putea conta pe parteneriatul solid cu YACCO și First, Alpine, beneficiind de sprijinul Michelin și Signatech …

„Monza a fost o experiență de neuitat pentru mine: chiar debutul meu în WRC, precum și prima apariție a Alpine A110 Rallye RGT în campionatul mondial. Condițiile meteorologice cumplite se adaugă satisfacției mele și plăcerii mele de a fi câștigat. Mai mult, această victorie înseamnă că eu și Julien suntem în top-3 pentru tot sezonul; asta e minunat ! Mașina a fost excepțională, foarte plăcută și distractivă la volan și competitivă de la început. Acesta este motivul pentru care vom fi la Monte-Carlo. O modalitate excelentă de a începe 2021, în colaborare cu Racing Services, YACCO, First și Michelin. Va fi fabulos să ne întâlnim acolo cu Julien, angajat în acest eveniment emblematic, una dintre bijuteriile raliului mondial. Și aceasta va fi o altă premieră pentru mine: de fapt, nu am concurat niciodată la Monte-Carlo. Ce provocare sublimă! ”, a declarat Pierre Ragues.

Pierre Ragues atacă legendarul Raliu de la Monte Carlo

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Rallye Monte Carlo
Photocredit: Rallye Monte Carlo
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Rallye Monte Carlo

Latest Posts

Don't Miss