More

  Latest Posts

  Pierre Gasly va pleca de la coadă în Mexic, în urma unei schimbări de Power Unit

  Gasly ia un nou Power Unit, și o plimbare spre coada grilei, Honda revenind la o specificație mai veche pentru weekend-ul din Mexic.

  Pierre Gasly va pleca de la coada grilei în Marele Premiu al Mexicului, cu Honda optând să revină la o specificație mai veche de Power Unit pentru cursa de pe Autodromo Hermanos Rodriguez.

  Atât Gasly cât și co-echipierul său, Hartley, au plecat de pe ultimele poziții în Austin, weekend-ul trecut la Marele Premiu al Statelor Unite în urma schimbărilor, cu cei de la Honda lucrând pentru a perfecționa Power Unit-ul „Spec 3” înainte de sfârșitul sezonului.

  Honda au confirmat, vineri, la începutul sesiunii de antrenamente din Mexic, că ambii piloți vor reveni la specificații anterioare pentru weekend, cu Gasly fiind penalizat, din cauza nevoii de a adăuga încă un Power Unit Spec 3 în totalul său pentru sezon.

  „Gasly va începe FP1 cu noua specificație de PU. Motivul fiind că suntem îngrijorați de asamblarea celui folosit în Austin.” Spune Directorul Tehnic Honda F1 Toyoharu Tanabe.

  „Acel PU a fost trimis la Sakura pentru inspecție, și, pentru moment, nu sunt sigur dacă îl vom mai putea folosi anul acesta. Montând-ul pe cel nou aici, adăugăm un Power Unit la cele disponibile pentru restul sezonului.

  „Însă, începând cu FP2 și pentru tot restul weekend-ului, Gasly va rula cu o specificație mai veche de Power Unit. Brendon va folosi și el aceiași specificație, pentru întregul weekend.

  „Motivul revenirii la specificația de dinainte de Rusia, este că avem o înțelegere mai bună a acestei versiuni de Power Unit și suntem mai încrezători în abilitatea noastră de a îl seta corect pentru condițiile specifice de aici din Mexico City.”

  FIA au confirmat că mașina lui Gasly a fost dotată cu un motor nou, un turbo nou și un nou MGU-H înaintea sesiunii.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss