Latest Posts

Pierre Gasly va pleca de la coadă în Mexic, în urma unei schimbări de Power Unit

Vizualizări: 17039

Gasly ia un nou Power Unit, și o plimbare spre coada grilei, Honda revenind la o specificație mai veche pentru weekend-ul din Mexic.

Pierre Gasly va pleca de la coada grilei în Marele Premiu al Mexicului, cu Honda optând să revină la o specificație mai veche de Power Unit pentru cursa de pe Autodromo Hermanos Rodriguez.

Atât Gasly cât și co-echipierul său, Hartley, au plecat de pe ultimele poziții în Austin, weekend-ul trecut la Marele Premiu al Statelor Unite în urma schimbărilor, cu cei de la Honda lucrând pentru a perfecționa Power Unit-ul „Spec 3” înainte de sfârșitul sezonului.

Honda au confirmat, vineri, la începutul sesiunii de antrenamente din Mexic, că ambii piloți vor reveni la specificații anterioare pentru weekend, cu Gasly fiind penalizat, din cauza nevoii de a adăuga încă un Power Unit Spec 3 în totalul său pentru sezon.

„Gasly va începe FP1 cu noua specificație de PU. Motivul fiind că suntem îngrijorați de asamblarea celui folosit în Austin.” Spune Directorul Tehnic Honda F1 Toyoharu Tanabe.

„Acel PU a fost trimis la Sakura pentru inspecție, și, pentru moment, nu sunt sigur dacă îl vom mai putea folosi anul acesta. Montând-ul pe cel nou aici, adăugăm un Power Unit la cele disponibile pentru restul sezonului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Însă, începând cu FP2 și pentru tot restul weekend-ului, Gasly va rula cu o specificație mai veche de Power Unit. Brendon va folosi și el aceiași specificație, pentru întregul weekend.

„Motivul revenirii la specificația de dinainte de Rusia, este că avem o înțelegere mai bună a acestei versiuni de Power Unit și suntem mai încrezători în abilitatea noastră de a îl seta corect pentru condițiile specifice de aici din Mexico City.”

FIA au confirmat că mașina lui Gasly a fost dotată cu un motor nou, un turbo nou și un nou MGU-H înaintea sesiunii.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss