More

  Latest Posts

  Pierre Gasly susține că nu a avut sprijin de la Red Bull Racing

  Pierre Gasly vine după un 2020 foarte solid. Francezul și-a adjudecat prima victorie din carieră la Monza și a ajuns niște evoluții foarte solide. Chiar și așa, francezul nu a fost reprimit la Red Bull Racing, iar în 2021 va continua să evolueze la Alpha Tauri.

  După evoluțiile modeste din prima jumătate de sezon din 2019, Pierre Gasly și-a pierdut locul la Red Bull Racing, în locul său fiind adus Alexander Albon. Nici pilotul thailandez nu a avut mai mult noroc, fiind la rândul său înlocuit de Sergio Perez, după un 2020 dezamăgitor.

  Francezul a revenit astfel la Alpha Tauri. Totuși, după o cursă strategică excepțională, Gasly și-a adjudecat prima victorie din carieră la Monza. Pilotul echipei italiene a discutat despre problemele apărute după plecarea sa de la Red Bull Racing, dar și despre ceea ce el a considerat ca fiind lipsă de sprijin din partea echipei austriece.

  “Tot ce am spus în presă a fost întors împotriva mea, iar nimeni nu a fost alături de echipă. A fost o perioadă dificilă la Red Bull Racing deoarece nu am fost sprijinit și tratat la fel ca alții. Am muncit din greu în fiecare zi pentru a obține cele mai bune rezultate, dar nu am fost sprijinit. Atunci când am oferit soluții, vocea mea nu a fost ascultată.” a declarat pilotul francez.

  Pierre Gasly a încheiat pe locul al zecelea în clasamentul general al piloților, grație celor 75 de puncte acumulate în 2020. Cu pilotul francez ne vom revedea în acest weekend, cu prilejul Marelui Premiu al Bahrainului, gazda primei etape a Campionatului Mondial de Formula 1.

   

  Sursa: Racing News 365

  Photocredit: Red Bull Pool Content


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss