Latest Posts

Pierre Gasly susține că nu a avut sprijin de la Red Bull Racing

Vizualizări: 10291

Pierre Gasly vine după un 2020 foarte solid. Francezul și-a adjudecat prima victorie din carieră la Monza și a ajuns niște evoluții foarte solide. Chiar și așa, francezul nu a fost reprimit la Red Bull Racing, iar în 2021 va continua să evolueze la Alpha Tauri.

După evoluțiile modeste din prima jumătate de sezon din 2019, Pierre Gasly și-a pierdut locul la Red Bull Racing, în locul său fiind adus Alexander Albon. Nici pilotul thailandez nu a avut mai mult noroc, fiind la rândul său înlocuit de Sergio Perez, după un 2020 dezamăgitor.

Francezul a revenit astfel la Alpha Tauri. Totuși, după o cursă strategică excepțională, Gasly și-a adjudecat prima victorie din carieră la Monza. Pilotul echipei italiene a discutat despre problemele apărute după plecarea sa de la Red Bull Racing, dar și despre ceea ce el a considerat ca fiind lipsă de sprijin din partea echipei austriece.

“Tot ce am spus în presă a fost întors împotriva mea, iar nimeni nu a fost alături de echipă. A fost o perioadă dificilă la Red Bull Racing deoarece nu am fost sprijinit și tratat la fel ca alții. Am muncit din greu în fiecare zi pentru a obține cele mai bune rezultate, dar nu am fost sprijinit. Atunci când am oferit soluții, vocea mea nu a fost ascultată.” a declarat pilotul francez.

Pierre Gasly a încheiat pe locul al zecelea în clasamentul general al piloților, grație celor 75 de puncte acumulate în 2020. Cu pilotul francez ne vom revedea în acest weekend, cu prilejul Marelui Premiu al Bahrainului, gazda primei etape a Campionatului Mondial de Formula 1.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Racing News 365
Photocredit: Red Bull Pool Content
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Racing News 365

Latest Posts

Don't Miss