More

  Latest Posts

  Pierre Gasly lider în FP2 la Hungaroring în condiții nefavorabile

  Pierre Gasly lider într-o a doua sesiune de antrenamente de la Hungaroring, Ungaria, care s-a desfășurat în condiții cel puțin nefavorabile.

  Pierre Gasly a terminat în frunte cea de-a doua sesiune de antrenamente libere de la Hungaroring. O sesiune care ne-a adus condiții mixte care nu au oferit echipelor prea multe oportunități.

  O sesiune dificilă, care nici nu a apucat să înceapă bine si steagul roșu și-a și făcut apariția. Alexander Albon a făcut o greșeală în virajul 14, a atins iarba și a pierdut controlul monopostului său Toro Rosso și s-a izbit puternic de bariere.

  Sesiunea a început așadar cu o pistă în mare parte uscată, dar toate marcajele erau încă umede iar ploaia a revenit ulterior și a continuat să cadă foarte foarte rar pentru restul sesiunii. Problema majoră a fost faptul că pentru mare parte din sesiune pista a fost undeva între condiții suficient de uscate pentru slick-uri și suficient de umedă pentru pneuri Intermediate. Așadar, piloții au stat mult timp în garaj așteptând răbdători ca pista să devină suficient de umedă sau uscată pentru a fi practicabilă.

  La final, cei mai rapizi timpi de pe tabelă au fost cei stabiliți de la începutul sesiunii iar timpul stabilit de Pierre Gasly a fost suficient pentru a termina în frunte. Timpul său a fost de 1m17.854s la 0.055s mai rapid decât colegul său de echipă, Max Verstappen. Cu toate acestea însă, timpii lui Max Verstappen spre finalul sesiunii, stabiliți în condiții de ploaie au fost mult mai rapizi decât cei ai colegului său.

  Valtteri Bottas a reușit să iasă și el pe circuit și să stabilească un timp pentru prima oară în cadrul acestui weekend de cursă. Finlandezul a terminat FP2-ul pe patru, la ceva mai bine de trei zecimi mai lent decât liderul și la o zecime și jumătate mai lent decât colegul său de la Mercedes, Lewis Hamilton, care a terminat pe trei.

  Pe cinci a terminat Daniel Ricciardo pentru Renault, urmat de Kimi Raikkonen, Charles Leclerc, Nico Hulkenberg, Antonio Giovinazzi și cu Daniil Kvyat completând top 10-ul.

  O sesiune așadar care nu a oferit prea multă informație echipelor sau prea mult antrenament piloților. Cel mai afectat de acest lucru ar fi Valtteri Bottas, care, având în vedere faptul că a ratat prima sesiune în întregime ar fi avut nevoie de această sesiune pentru a recupera timpul pierdut.

  Formula 1 revine mâine, 3 August 2019, cu FP3-ul și cu sesiunea de calificări de la Hungaroring.

  Foto-credit: Aston Martin Red Bull Racing


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss