GP24 Media

LATEST POSTS

Pierre Gasly lider în FP2 la Hungaroring în condiții nefavorabile

Vizualizări: 9803

Pierre Gasly lider într-o a doua sesiune de antrenamente de la Hungaroring, Ungaria, care s-a desfășurat în condiții cel puțin nefavorabile.

Pierre Gasly a terminat în frunte cea de-a doua sesiune de antrenamente libere de la Hungaroring. O sesiune care ne-a adus condiții mixte care nu au oferit echipelor prea multe oportunități.

O sesiune dificilă, care nici nu a apucat să înceapă bine si steagul roșu și-a și făcut apariția. Alexander Albon a făcut o greșeală în virajul 14, a atins iarba și a pierdut controlul monopostului său Toro Rosso și s-a izbit puternic de bariere.

Sesiunea a început așadar cu o pistă în mare parte uscată, dar toate marcajele erau încă umede iar ploaia a revenit ulterior și a continuat să cadă foarte foarte rar pentru restul sesiunii. Problema majoră a fost faptul că pentru mare parte din sesiune pista a fost undeva între condiții suficient de uscate pentru slick-uri și suficient de umedă pentru pneuri Intermediate. Așadar, piloții au stat mult timp în garaj așteptând răbdători ca pista să devină suficient de umedă sau uscată pentru a fi practicabilă.

La final, cei mai rapizi timpi de pe tabelă au fost cei stabiliți de la începutul sesiunii iar timpul stabilit de Pierre Gasly a fost suficient pentru a termina în frunte. Timpul său a fost de 1m17.854s la 0.055s mai rapid decât colegul său de echipă, Max Verstappen. Cu toate acestea însă, timpii lui Max Verstappen spre finalul sesiunii, stabiliți în condiții de ploaie au fost mult mai rapizi decât cei ai colegului său.

Valtteri Bottas a reușit să iasă și el pe circuit și să stabilească un timp pentru prima oară în cadrul acestui weekend de cursă. Finlandezul a terminat FP2-ul pe patru, la ceva mai bine de trei zecimi mai lent decât liderul și la o zecime și jumătate mai lent decât colegul său de la Mercedes, Lewis Hamilton, care a terminat pe trei.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pe cinci a terminat Daniel Ricciardo pentru Renault, urmat de Kimi Raikkonen, Charles Leclerc, Nico Hulkenberg, Antonio Giovinazzi și cu Daniil Kvyat completând top 10-ul.

O sesiune așadar care nu a oferit prea multă informație echipelor sau prea mult antrenament piloților. Cel mai afectat de acest lucru ar fi Valtteri Bottas, care, având în vedere faptul că a ratat prima sesiune în întregime ar fi avut nevoie de această sesiune pentru a recupera timpul pierdut.

Formula 1 revine mâine, 3 August 2019, cu FP3-ul și cu sesiunea de calificări de la Hungaroring.

Foto-credit: Aston Martin Red Bull Racing

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES