GP24 Media

LATEST POSTS

Pierre Gasly ar putea semna cu Alpine din 2022

Vizualizări: 10911

Venit după cel mai bun sezon din întreaga sa carieră, Pierre Gasly ar putea ajunge începând cu 2022 la Alpine. Actualmente, francezul evoluează pentru al doilea sezon consecutiv la Alpha Tauri, echipă alături de care a obținut primul succes de grand prix, la Monza.

Pierre Gasly se află în ultimul său an de contract cu Alpha Tauri, dar, situația sa contractuală nu este una prea facilă. Chiar dacă contractul său va expira la final de 2021, el va rămâne pilot al programului Red Bull. Acest statut s-ar putea schimba în mod definitiv doar dacă o altă echipă plătește o clauză stabilit de gruparea austriacă.

Interesul celor de la Alpine nu este de dată recentă, dar momentul oportun nu s-a ivit. De altfel, gruparea franceză va miza pe serviciile lui Fernando Alonso și Esteban Ocon. Dacă situația lui Alonso este una stabilă, spaniolul având contract pentru următoarele două sezoane, Ocon nu are vreun angajament pentru 2022.

Astfel, dacă Ocon nu va performa după standardele dorite de Alpine, Gasly ar putea semna cu gruparea franceză. De altfel, zvonuri puternice din paddock susțin că discuțiile dintre cele două părți au fost inițiate deja, iar Gasly ar putea deveni pilot Alpine începând cu 2022.

Pierre Gasly a debutat în Formula 1 în 2018 alături de Toro Rosso, actuala Alpha Tauri. După un sezon în care a impresionat asistența, el a făcut pasul la Red Bull Racing. Din nefericire, presiunea de a concura la o echipă de top și-a spus cuvântul, iar Gasly a revenit la Alpha Tauri după pauza de vară din 2019.

Revenit la echipa italiană, Gasly a făcut un 2020 formidabil, cu clasări constante în puncte, cea mai bună evoluție fiind fără îndoială cea de la Monza, acolo unde a obținut o victorie nesperată. În 2021, el va rămâne la Alpha Tauri și va face echipă cu debutantul Yuki Tsunoda.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Cu Pierre Gasly și Alpha Tauri ne vom reîntâlni duminică, cu prilejul primei etape al noului sezon, Marele Premiu al Bahrainului.

Sursa: GP Blog
Photocredit: GP Blog
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES