Latest Posts

Piero Ferrari: “Pentru a câștiga trebuie să ai tot ce e mai bun”

Vizualizări: 17326

Vicepreședintele Ferrari, Piero Ferrari, crede că știe de ce are nevoie echipa Maranello să înceapă din nou să câștige titluri de Formula 1, în ciuda existenței unui decalaj atât de mare (Ferrari se află la 222 de puncte în spatele săgeților de argint) între ea și Mercedes.

“Pentru a câștiga trebuie să ai tot ce e mai bun: pilotul care nu greșește și care știe să obțină 100% din performanțele mașinii, și, de asemenea, mașina care dă 100% din primul moment până în ultimul tur,” a declarat vicepresedintele Ferrari pentru Motorsport.com. – „De asemenea, echipa, pentru că strategia este foarte importantă. Astăzi există o competiție atât de strânsă, încât dacă nu este atins maximul în toate aspectele, nu puteți câștiga. Am fost mereu acolo, din primul sezon F1 până în prezent și este important să fim acolo în fiecare an pentru a încerca să câștigăm.”

Scuderia Ferrari se află la 222 de puncte în spatele săgeților de argint (cu încă o cursă de parcurs în acest sezon), care și-au asigurat al șaselea titlu consecutiv pentru construcție. 

Evenimentele din timpul Crand Prix-ului din Braziliei au dus la discuții aprinse pe social media, dar și în cadrul echipei Ferrari, cu privire la strategia de desfășurare a piloților. Ar trebui să li se permită să intre în mod liber sau ar trebui să existe o ierarhie mai clară care, probabil, a fost întotdeauna cea mai bună strategie pentru a câștiga un titlu de constructori? Sebastian Vettel ar trebui să-i facă loc lui Charles Leclerc sau chiar să se retragă din F1? Ar trebui să fie atras un alt pilot care să înlocuiască unul dintre piloții Ferrari? Dacă da, care?

Multe întrebări care își caută răspunsul, iar în weekendul cu ultimul Grand Prix al anului 2019 este posibil să vedem primele semne ale strategiei pentru piloții din 2020, deoarece ambii au fost chemați la Maranello după ce s-au ciocnit unul cu celălalt în timpul Grand Prix-ul din Brazilia.

Sursa: GP24 Author
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author

Latest Posts

Don't Miss