More

  Latest Posts

  Piero Ferrari: “Pentru a câștiga trebuie să ai tot ce e mai bun”

  Vicepreședintele Ferrari, Piero Ferrari, crede că știe de ce are nevoie echipa Maranello să înceapă din nou să câștige titluri de Formula 1, în ciuda existenței unui decalaj atât de mare (Ferrari se află la 222 de puncte în spatele săgeților de argint) între ea și Mercedes.

  “Pentru a câștiga trebuie să ai tot ce e mai bun: pilotul care nu greșește și care știe să obțină 100% din performanțele mașinii, și, de asemenea, mașina care dă 100% din primul moment până în ultimul tur,” a declarat vicepresedintele Ferrari pentru Motorsport.com. – „De asemenea, echipa, pentru că strategia este foarte importantă. Astăzi există o competiție atât de strânsă, încât dacă nu este atins maximul în toate aspectele, nu puteți câștiga. Am fost mereu acolo, din primul sezon F1 până în prezent și este important să fim acolo în fiecare an pentru a încerca să câștigăm.”

  Scuderia Ferrari se află la 222 de puncte în spatele săgeților de argint (cu încă o cursă de parcurs în acest sezon), care și-au asigurat al șaselea titlu consecutiv pentru construcție. 

  Evenimentele din timpul Crand Prix-ului din Braziliei au dus la discuții aprinse pe social media, dar și în cadrul echipei Ferrari, cu privire la strategia de desfășurare a piloților. Ar trebui să li se permită să intre în mod liber sau ar trebui să existe o ierarhie mai clară care, probabil, a fost întotdeauna cea mai bună strategie pentru a câștiga un titlu de constructori? Sebastian Vettel ar trebui să-i facă loc lui Charles Leclerc sau chiar să se retragă din F1? Ar trebui să fie atras un alt pilot care să înlocuiască unul dintre piloții Ferrari? Dacă da, care?

  Multe întrebări care își caută răspunsul, iar în weekendul cu ultimul Grand Prix al anului 2019 este posibil să vedem primele semne ale strategiei pentru piloții din 2020, deoarece ambii au fost chemați la Maranello după ce s-au ciocnit unul cu celălalt în timpul Grand Prix-ul din Brazilia.

  Sursa: GP24 Author

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss