Latest Posts

Piastri recunoaste ca nu are multe sanse la Alfa Romeo.

Vizualizări: 11263

Oscar Piastri s-a clasat efectiv în afara competiției pentru ultimul scaun oficial de Formula 1 pentru grila 2022.

Anterior, australianul indrumat de Mark Webber, care conduce clasamentul de Formula 2 înaintea colegului său candidat Guanyu Zhou, a fost numit lider pentru a-l înlocui pe Antonio Giovinazzi la Alfa Romeo anul viitor.

Dar tânărul de 20 de ani recunoaște acum că șansele sale de a fi in F1 anul viitor sunt „foarte slabe”. „Practic ele (șansele sale) nu există”, a spus Oscar Piastri presei internaționale.

Piastri

„Știu că Zhou este legat de ultima opțiune disponibilă în Formula 1 la Alfa Romeo, iar Antonio Giovinazzi este, de asemenea, plin de speranță. Deci, nu cred că sunt în calcul pentru asta și este ultimul loc disponibil pentru următorul an”. Prin urmare, Piastri crede că o mutare de la Formula 2 la o poziție de pilot de rezervă la Alpine F1 – unde este membru al academiei de pilot – este mult mai probabilă pentru 2022.

„Acesta ar fi obiectivul cel mai realist, deoarece sunt strâns asociat cu echipa și apreciez sprijinul lor, care este reciproc”, a spus el. „Deci, are sens să fii pilot de rezervă acolo și apoi să încerci să găsești un loc pentru 2023”.

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: GP24
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24

Latest Posts

Don't Miss