More

  Latest Posts

  Piastri recunoaste ca nu are multe sanse la Alfa Romeo.

  Oscar Piastri s-a clasat efectiv în afara competiției pentru ultimul scaun oficial de Formula 1 pentru grila 2022.

  Anterior, australianul indrumat de Mark Webber, care conduce clasamentul de Formula 2 înaintea colegului său candidat Guanyu Zhou, a fost numit lider pentru a-l înlocui pe Antonio Giovinazzi la Alfa Romeo anul viitor.

  Dar tânărul de 20 de ani recunoaște acum că șansele sale de a fi in F1 anul viitor sunt „foarte slabe”. „Practic ele (șansele sale) nu există”, a spus Oscar Piastri presei internaționale.

  Piastri

  „Știu că Zhou este legat de ultima opțiune disponibilă în Formula 1 la Alfa Romeo, iar Antonio Giovinazzi este, de asemenea, plin de speranță. Deci, nu cred că sunt în calcul pentru asta și este ultimul loc disponibil pentru următorul an”. Prin urmare, Piastri crede că o mutare de la Formula 2 la o poziție de pilot de rezervă la Alpine F1 – unde este membru al academiei de pilot – este mult mai probabilă pentru 2022.

  „Acesta ar fi obiectivul cel mai realist, deoarece sunt strâns asociat cu echipa și apreciez sprijinul lor, care este reciproc”, a spus el. „Deci, are sens să fii pilot de rezervă acolo și apoi să încerci să găsești un loc pentru 2023”.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: GP24

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss