GP24 Media

LATEST POSTS

Phillip Island țintește schimbarea datei de desfășurare a etapei de MotoGP pentru 2021

Vizualizări: 9270

După numeroase probleme întâmpinate de-a lungul weekendului din acest sezon, organizatorii etapei de MotoGP din Australia vizează schimbarea datei de desfășurare a Marelui Premiu al Australiei.

Ei vizează un posibil loc în luna martie sau aprilie, dar, cum calendarul pentru 2020 este deja stabilit, singura posibilitate pentru ca etapa australiană sa fie mutată primăvara este ca această inițiativă să aibă loc din 2021 încolo.

De-a lungul anilor, mai mulți piloți și-au exprimat nemulțumirea vis-a-vis de alegerea Dorna de a organiza etapa australiană la mijlocul toamnei.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

“În fiecare an vorbim despre același lucru. Noi, piloții, ne dăm cu părerea doar pentru a ilustra cam ce ar fi bun din punct de vedere sportiv” a comentat Andrea Dovizioso.

Mutarea Marelui Premiu al Australiei primăvara nu ar fi ceva nou, fanii mai vechi ai motomondialului fiind obișnuiți cu Australia situată în postura de etapă de deschidere a sezonului competițional.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Ultima oară când Marele Premiu al Australiei a avut loc primăvara a avut în 1995, atunci când a fost și etapa de deschidere a respectivului sezon.

Sursa: GP24 Author, Paul Athes
Photocredit: Herald Sun
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES