More

  Latest Posts

  Phillip Island țintește schimbarea datei de desfășurare a etapei de MotoGP pentru 2021

  După numeroase probleme întâmpinate de-a lungul weekendului din acest sezon, organizatorii etapei de MotoGP din Australia vizează schimbarea datei de desfășurare a Marelui Premiu al Australiei.

  Ei vizează un posibil loc în luna martie sau aprilie, dar, cum calendarul pentru 2020 este deja stabilit, singura posibilitate pentru ca etapa australiană sa fie mutată primăvara este ca această inițiativă să aibă loc din 2021 încolo.

  De-a lungul anilor, mai mulți piloți și-au exprimat nemulțumirea vis-a-vis de alegerea Dorna de a organiza etapa australiană la mijlocul toamnei.

  “În fiecare an vorbim despre același lucru. Noi, piloții, ne dăm cu părerea doar pentru a ilustra cam ce ar fi bun din punct de vedere sportiv” a comentat Andrea Dovizioso.

  Mutarea Marelui Premiu al Australiei primăvara nu ar fi ceva nou, fanii mai vechi ai motomondialului fiind obișnuiți cu Australia situată în postura de etapă de deschidere a sezonului competițional.

  Ultima oară când Marele Premiu al Australiei a avut loc primăvara a avut în 1995, atunci când a fost și etapa de deschidere a respectivului sezon.

  Sursa: GP24 Author, Paul Athes

  Photocredit: Herald Sun


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss