Latest Posts

Phillip Island țintește schimbarea datei de desfășurare a etapei de MotoGP pentru 2021

Vizualizări: 9752

După numeroase probleme întâmpinate de-a lungul weekendului din acest sezon, organizatorii etapei de MotoGP din Australia vizează schimbarea datei de desfășurare a Marelui Premiu al Australiei.

Ei vizează un posibil loc în luna martie sau aprilie, dar, cum calendarul pentru 2020 este deja stabilit, singura posibilitate pentru ca etapa australiană sa fie mutată primăvara este ca această inițiativă să aibă loc din 2021 încolo.

De-a lungul anilor, mai mulți piloți și-au exprimat nemulțumirea vis-a-vis de alegerea Dorna de a organiza etapa australiană la mijlocul toamnei.

“În fiecare an vorbim despre același lucru. Noi, piloții, ne dăm cu părerea doar pentru a ilustra cam ce ar fi bun din punct de vedere sportiv” a comentat Andrea Dovizioso.

Mutarea Marelui Premiu al Australiei primăvara nu ar fi ceva nou, fanii mai vechi ai motomondialului fiind obișnuiți cu Australia situată în postura de etapă de deschidere a sezonului competițional.

Ultima oară când Marele Premiu al Australiei a avut loc primăvara a avut în 1995, atunci când a fost și etapa de deschidere a respectivului sezon.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: GP24 Author, Paul Athes
Photocredit: Herald Sun
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Paul Athes

Latest Posts

Don't Miss