More

  Latest Posts

  Peugeot Timișoara în parteneriat cu Leo Borlovan.

  Peugeot Timișoara- Mega Group Autovehicule este noul partener al multiplului campion național Timișorean, Leo Borlovan.

  Dealer-ul autorizat Peugeot din Timișoara este alături de cunoscutul pilot bănățean și de echipa ABAS în sezonul competițional 2022. Această legătură este una specială, prototipul FUNYO SP05 Evo cu care Leo concurează fiind fabricat în Franța, chiar în celebrul oraș din lumea motorsportului mondial, Le Mans. Mai mult de atât, mașina este propulsată de un motor dezvoltat de Peugeot Sport de 1600 cmc Turbo 16v ce produce in jur de 300 de cai putere.

  peugeot

  Cu o săptămână înainte de weekend-ul de succes pe care Leo l-a avut la Transilvania Motor Ring în competiția Romanian Endurance Series, Peugeot Timișoara a organizat evenimentul Test Drive & Coffee. Eveniment unde lumea s-a putut bucura de experiențe alături de noile modele Peugeot la volan și alături de Leo Borlovan pe scaunul din dreapta la demonstrații de auto slalom cu noul model Peugeot 308 hybrid. Surpriza cu care Leo a venit la acest eveniment inedit a fost prototipul Funyo SP05 Evo care a fost expus alături de noul model 308.peugeot

  „Sunt bucuros de acest nou parteneriat cu cei de la Mega Group- Peugeot Timișoara. Alături de ei, atât bunicul meu cât și tatăl meu au organizat Raliul Juriștilor ani la rând și am creat o relație destul de strânsă cu ei încă de când eram mic. Pe parcursul celor două zile a evenimentului de Test Drive organizat la reprezentanță m-am simțit foarte bine, am realizat un traseu de slalom unde am testat noile modele Peugeot 308 și 308 hybrid alături de invitați și oameni care au fost prezenți acolo, iar din ce mi-au afirmat toți oamenii, experiența a fost una de neuitat” – ne spune Leo Borlovan.

  Mega Group – Peugeot Timisoara:
  Mega Group Timisoara va oferă ocazia de a admira testa si achiziționa o gama diversificata de autoturisme si autoutilitare care acoperă toate segmentele într-o gama de motorizări si dotări pentru toate gusturile. Si Mega Group Timisoara va mai oferă un pachet de servicii post-vânzare la standarde occidentale unic in Timisoara.

  Pauză competițională pentru Leo Borlovan si echipa.
  Leo a intrat într-o mică pauză competițională, următorul concurs fiind programat în perioada 19-20 august la Deva, unde va avea loc etapa 3 din Campionatul Național de Super Rally. Apoi, la doar o săptămână după Super Rally este programată o deplasare într-o competiție internațională inedita, stați pe aproape pentru a afla mai multe detalii.

  Sursa: GP24 Media

  Photocredit: Mega Group Autovehicule


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss