More

  Latest Posts

  Petter Solberg revine în WRC

  Vizualizări: 5121

  Campion mondial în 2003 la raliuri, dar și dublu campion mondial la Rallycross în 2014 și 2015, norvegianul Petter Solberg revine în Campionatul Mondial de Raliuri.

  Acesta va pilota noul VW Polo R5, fiind prima apariție într-un concurs a acestui model, Volkswagen revenind astfel pe scena raliurilor mondiale, după ce la începutul lui 2017 s-au retras din WRC. Raliul ales de Solberg este Spania, penultima etapă din acest sezon, ea urmând să se desfășoare în perioada 25-28 octombrie.

  În acest an, Solberg concurează în Campionatul Mondial de Rallycross, tot pe un VW Polo, unde momentan ocupă locul 4 la general.

   

  Foto-Facebook-Petter Solberg

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss