GP24 Media

LATEST POSTS

Petter Solberg revine în WRC

Vizualizări: 22354

Campion mondial în 2003 la raliuri, dar și dublu campion mondial la Rallycross în 2014 și 2015, norvegianul Petter Solberg revine în Campionatul Mondial de Raliuri.

Acesta va pilota noul VW Polo R5, fiind prima apariție într-un concurs a acestui model, Volkswagen revenind astfel pe scena raliurilor mondiale, după ce la începutul lui 2017 s-au retras din WRC. Raliul ales de Solberg este Spania, penultima etapă din acest sezon, ea urmând să se desfășoare în perioada 25-28 octombrie.

În acest an, Solberg concurează în Campionatul Mondial de Rallycross, tot pe un VW Polo, unde momentan ocupă locul 4 la general.

 

Foto-Facebook-Petter Solberg

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES