More

  Latest Posts

  Petrucci va participa la testul WSBK înainte de probabila mutare la MotoAmerica

  Danilo Petrucci se pregătește să se alăture echipei Ducati pentru un test de pre-sezon World Superbike la Portimao luna viitoare, în timp ce se pregătește pentru o potențială mutare în MotoAmerica.

  Fostul pilot de MotoGP va conduce un V4R Panigale pe pista portugheză în perioada 8-9 februarie, alături de o serie de piloţi din WSBK, inclusiv pilotii de uzină Ducati Alvaro Bautista și Michael Ruben Rinaldi și protagoniștii titlului de anul trecut Toprak Razgatlioglu (Yamaha) și Jonathan Rea (Kawasaki).

  Acesta va fi probabil un preludiu al trecerii la MotoAmerica, unde Petrucci l-ar înlocui pe Loris Baz la bordul Warhorse HSBK Ducati.

  Au persistat zvonurile că Petrucci se va reuni cu Ducati pentru un loc într-un campionat bazat pe producție, de când a devenit clar că italianul nu își va păstra locul în MotoGP la Tech 3 KTM.

  Inițial, s-a crezut că WSBK a fost o destinație logică, dar cele trei echipe de clienți ale Ducati – Barni Racing (Luca Bernardi), Motocorsa Racing (Axel Bassani) și Team Go Eleven (Philipp Oettl) – au toţi piloții la locul lor pentru 2022.

  Cu toate acestea, un post vacant s-a deschis la echipa HSBK susținută de Ducati din Statele Unite, când lui Baz i s-a oferit șansa de a reveni la WSBK cu normă întreagă anul acesta cu echipa satelit Bonovo BMW.

  Pilotul BMW eliminat – Tom Sykes, a fost, de asemenea, legat de locul său, dar opțiunile sale par să se fi limitat acum la o afacere cu Pedercini Kawasaki WSBK sau la o revenire mult așteptată la British Superbike.

  Petrucci a fost membru al boxelor Ducati MotoGP timp de șase sezoane din 2015-20, inițial ca parte a echipei Pramac, înainte de a fi promovat în echipa de uzină în 2019 și a câștigat două curse.

  Petrucci

  S-a mutat la KTM și Tech 3 pentru campania 2021, dar în ciuda faptului că nu a fost reținut pentru 2022, relația sa cu producătorul austriac a continuat pentru Raliul Dakar din această lună.

  În ciuda lipsei totale de experiență în raliuri și a accidentării la gleznă în pregătirea pentru eveniment, Petrucci a câștigat o etapă – devenind primul câștigător din MotoGP care a făcut acest lucru.

  Cu toate acestea, o defecțiune mecanică devreme l-a obligat să se retragă și să nu figureze în clasamentul general.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Superbike găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss