Latest Posts

Petrucci „iubit, dar nerespectat” în cariera sa din MotoGP

Vizualizări: 15745

Danilo Petrucci, crede că a fost „iubit, dar nerespectat” în timpul său petrecut în MotoGP și spune că este imposibil să fii amândouă.

Cariera de 10 ani a lui Petrucci în MotoGP este o adevărată poveste de bogăție, italianul pornind cu un aparat Ioda CRT subfinanțat și îngrozitor de deplasat în 2012, înainte de a obține în cele din urmă un loc de uzină la Ducati în 2019.

Italianul a câștigat două curse în 2019 și 2020 pentru Ducati înainte de o trecere infructuoasă la Tech3 KTM anul acesta, Petrucci pierzând locul său pentru 2022.

Petrucci s-a dovedit a fi o figură extrem de populară printre fani și în padoc, dar crede că ar fi putut avea o carieră mai lungă în MotoGP dacă ar fi fost mai puțin personal.

“În timpul carierei mele, 10 ani în MotoGP, dar eram de fapt deja aici de când tatăl meu lucra aici, cred că m-am alăturat pentru prima dată acestui padoc acum 25 de ani, mai mult sau mai puțin”, a spus Petrucci.

„Cred că motivul este că nu poți fi iubit și respectat în același timp.

„Poate că am fost iubit, dar nu respectat.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Petrucci „iubit, dar nerespectat” în cariera sa din MotoGP

„Așadar, de-a lungul anilor am lucrat cu foarte multă lume, am vorbit cu mulți oameni și pentru mine trecerea prin padoc este foarte dificilă pentru că spun „bună ziua”, mă opresc să vorbesc cu mulţi oameni pentru că mi-am asumat întotdeauna responsabilităţile.

„Când rezultatele nu veneau, mă puneam mereu în centrul atenției pentru a mă îmbunătăți, nu țip la alții care încearcă să găsească o soluţie sau un motiv pentru rezultate.

„Cred că am avut o carieră lungă, poate ar fi putut fi şi mai lungă dacă aș începe să țip la cineva și să nu-mi asum responsabilitățile așa cum o fac alți piloţi.

„Dar nu m-am comportat niciodată aşa, m-am comportat întotdeauna ca mine, nu am încercat niciodată să fac ceva diferit aici sau în afara pistei.

„Dar motivul este că nu poți fi și iubit și respectat în acelaşi timp.”

Petrucci va concura în Raliul Dakar de anul viitor cu KTM și Tech3 și a fost legat de o cursă în MotoAmerica pentru 2022.

În MotoGP, Tech3 va prezenta o nouă gamă formată din Campionului Mondial Moto2 din 2021, Remy Gardner, și vicecampionul Raul Fernandez.

Cariera perechii în MotoGP a avut deja un început groaznic, după ce Fernandez a declarat că se simte „campionul moral” al Moto2 și că echipa Ajo i-a stat în cale.

Când i s-a cerut lui Gardner un răspuns, el a simțit că replicile lui Fernandez au fost „prostii”.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss