GP24 Media

LATEST POSTS

Petronas rămâne cu Mercedes F1, zvonurile Aramco au fost respinse

Petronas
Vizualizări: 17025

Petronas, sponsorul principal al echipei Mercedes și-a reiterat angajamentul pe termen lung față de echipă, pe fondul speculațiilor sălbatice că afacerea ar putea să se încheie devreme.

Gigantul petrolier din Malaezia a fost sponsor și partener tehnic al Mercedes de la revenirea producătorului german de automobile în F1 în 2010.

Logo-urile sale au apărut proeminent pe mașinile Mercedes de atunci, iar combustibilul și uleiurile sale au jucat un rol critic în a ajuta echipa să livreze șapte duble consecutive de campionat F1.

Înțelegerea dintre Mercedes și Petronas a fost prelungită de mai multe ori și se înțelege că cel mai actual contract al său, care a fost semnat în 2019, durează până la sfârșitul anului 2025.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

În ciuda faptului că acordul a fost în vigoare, în weekend s-au ivit zvonuri că Petronas va părăsi F1 la sfârșitul acestui sezon și Mercedes îl va înlocui cu gigantul petrolier saudit Aramco ca partener de titlu din 2022.

Legăturile s-au bazat pe eforturile Aramco de a-și crește profilul în spatele sponsorizării F1, plus că Arabia Saudită găzduiește primul său mare premiu în acest an.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Parteneriatul Aramco cu F1 asigură deja o publicitate extinsă pe circuit, precum și drepturile la titlu pentru o serie de curse pe parcursul sezonului.

Cu toate acestea, a fost clar că nu va exista nicio modificare în parteneriatul Petronas-Mercedes, iar actualul contract va continua ca și până acum.

Într-o declarație emisă luni în numele echipei și al companiei petroliere, se spunea: „Petronas și Mercedes sunt parteneri din 2010 într-o relație de colaborare pe termen lung, care este reciproc benefică pentru ambele părți.

„Anul trecut, ne-am extins parteneriatul pentru un alt ciclu multianual și suntem mândri că lucrăm împreună pentru a oferi performanțe de ultimă generație.”

Angajamentul Petronas față de F1 vine în ciuda schimbării atenției sale în alte activități de motorsport, încheind sponsorizarea de titlu a echipei Sepang Racing în MotoGP din 2022.

Coproprietarul Mercedes Ineos are legături strânse cu Aramco, deoarece lucrează împreună la proiecte în Arabia Saudită.

În 2019, Ineos a anunțat un acord de investiții de 2 miliarde de dolari în regat, unde, împreună cu compania franceză Total, își va construi primele uzine din Orientul Mijlociu.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES