Latest Posts

Peste 50 de echipaje vor fi prezente la Cupa GIROC – etapa a V-a din Campionatul Judeţean de Autoslalom Timiş

Vizualizări: 22902

La momentul expirării perioadei de înscrieri la Cupa GIROC – etapa a V a din Campionatul Județean de Autoslalom Timiș, lista competitorilor care vor evolua în data de 12 Octombrie 2019 pe străzile din Giroc, cuprindea peste 50 de echipaje.

Fiind penultima etapă a Campionatul Județean de Autoslalom Timis, etapa organizată de Clubul Sportiv “Daniela Zaharie” şi echipa Sport Masters Year 2012, în parteneriat cu Primăria comunei Giroc, se anunța o luptă acerbă.

Etapa a V-a este programată în acest weekend, in data de 12 Octombrie 2019, traseul urmând să se desfășoare in zona străzilor Școlii și Trandafirilor.

Lista de înscriși la „Cupa GIROC“ cuprinde în premieră, pe lângă echipaje și piloți deja familiari cu acest gen de competiție automobilistică, foarte mulți sportivi debutanți, care se vor afla pentru prima dată la start. De asemenea, sportivii au posibilitatea de a se grupa în echipe, fiind deja înscrise 5 echipe.

Demnă de menționat este și prezență la start a unui număr de 4 piloți feminini, reprezentante a sexului frumos.

Potrivit documentelor oficiale, startul este programat pentru ora 10:01 și va fi precedat de verificările tehnice și administrative.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mai multe detalii despre eveniment puteți obține de pe pagina de Facebook a echipei Sport Masters Year 2012 cât și pe eveniment: https://www.facebcook.com/events/675512946305890

  • Sursa: Sport Masters Year 2012
  • Photocredit: Sport Masters Year 2012
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss