More

  Latest Posts

  Peste 50 de echipaje vor fi prezente la Cupa GIROC – etapa a V-a din Campionatul Judeţean de Autoslalom Timiş

  La momentul expirării perioadei de înscrieri la Cupa GIROC – etapa a V a din Campionatul Județean de Autoslalom Timiș, lista competitorilor care vor evolua în data de 12 Octombrie 2019 pe străzile din Giroc, cuprindea peste 50 de echipaje.

  Fiind penultima etapă a Campionatul Județean de Autoslalom Timis, etapa organizată de Clubul Sportiv “Daniela Zaharie” şi echipa Sport Masters Year 2012, în parteneriat cu Primăria comunei Giroc, se anunța o luptă acerbă.

  Etapa a V-a este programată în acest weekend, in data de 12 Octombrie 2019, traseul urmând să se desfășoare in zona străzilor Școlii și Trandafirilor.

  Lista de înscriși la „Cupa GIROC“ cuprinde în premieră, pe lângă echipaje și piloți deja familiari cu acest gen de competiție automobilistică, foarte mulți sportivi debutanți, care se vor afla pentru prima dată la start. De asemenea, sportivii au posibilitatea de a se grupa în echipe, fiind deja înscrise 5 echipe.

  Demnă de menționat este și prezență la start a unui număr de 4 piloți feminini, reprezentante a sexului frumos.

  Potrivit documentelor oficiale, startul este programat pentru ora 10:01 și va fi precedat de verificările tehnice și administrative.

  Mai multe detalii despre eveniment puteți obține de pe pagina de Facebook a echipei Sport Masters Year 2012 cât și pe eveniment: https://www.facebcook.com/events/675512946305890

  • Sursa: Sport Masters Year 2012
  • Photocredit: Sport Masters Year 2012

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss