GP24 Media

LATEST POSTS

Peste 25 de echipaje la prima etapă din Campionatul National de Rally-Raid 2020

Vizualizări: 10085

Baja Satu Mare este prima etapă a Campionatului Național de Rally-Raid 2020. Evenimentul organizat de clubul NSM Motorsport se va desfășura în județul Satu Mare, în perioada 10 – 11 iulie, unde vor fi așteptate la start peste 25 de echipaje din țară și străinătate.

Pentru organizarea competiției circulația rutieră va fi închisă, în weekend, în centrul vechi al municipiului Satu Mare, unde va fi instalat parcul service, iar cei interesați vor putea vedea echipajele participante, mașinile de competiție şi echipamentele.

Tot în centrul orașului va avea loc startul festiv, plecarea spre probele speciale, sosirea din probele speciale şi festivitatea de premiere.

Vineri, 10 iulie 2020, se va desfășura PS1 (prologul), pe o distanță de 16.5 km si PS2, 25.7 km, urmând ca sâmbătă, 11 iulie 2020, să se desfășoare PS3, PS4, PS5, ce cumulează 210 km.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES