GP24 Media

LATEST POSTS

Personalul din Formula 1 trebuie să respecte codul vestimentar al Arabiei Saudite

Formula
Vizualizări: 10750

Arabia Saudită va găzdui o cursă pentru prima dată în istoria Formula 1 în decembrie anul acesta. Marele Premiu al Arabiei Saudite urmează să aibă loc pe Jeddah Street Circuit în 5 decembrie.

Înaintea cursei, Arabia Saudită a emis un set strict de reguli și un cod vestimentar controversat pentru mega eveniment. Formula 1 a primit o listă de îmbrăcăminte acceptabilă și neacceptabilă de către organizatori înainte de evenimentul de la Jeddah și cei care participă vor trebui să respecte regulamentul.

Marele Premiu al Arabiei Saudite va avea propriul set de reguli atunci când vine vorba de îmbrăcăminte la eveniment. În conformitate cu directivele guvernului din Arabia Saudită, echipelor și personalului de Formula 1 li s-a cerut să își acopere brațele și picioarele în orice moment al evenimentului.Formula

Femeile nu pot purta haine care vin deasupra genunchiului și au fost sfătuite să se asigure că umerii și picioarele deasupra genunchiului nu sunt vizibile. De asemenea, femeilor li s-a cerut să poarte machiaj minim în liniile directoare emise către F1 pentru cursă, conform unui raport din presa spaniolă Marca. Femeile nu pot purta rochii, fuste mini sau bikini fără spate.Formula

Bărbații au primit o listă mai puțin restrictivă în comparație cu femeile atunci când vine vorba de codul vestimentar. La fel ca femeile, bărbaților li s-a recomandat să-și acopere brațele și picioarele tot timpul. Participanții la F1, personalul de asistență și personalul nu pot purta pantaloni scurți, bluze sau să rămână fără cămașă.

Codul vestimentar poate fi deosebit de problematic pentru personalul de asistență care va trebui să lucreze în căldura în creștere la Jeddah în timpul cursei cu haine care ar putea să nu fie la alegerea lor.

Formula

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

În afară de codul vestimentar restrictiv, celor care urmează să participe la GP-ul Arabiei Saudite li s-a cerut să respecte și alte reguli. Oamenii ar trebui să se abțină de la a arăta afecțiune în public sau de a folosi un limbaj profan, conform directivelor emise.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: WioNews
Photocredit: WioNews
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES