Latest Posts

Personalități din F1 se grăbesc să-l apere pe Mick Schumacher.

Vizualizări: 13588

În timp ce chiar și presa germană l-a botezat „regele accidentelor”, multe personalități din Formula 1 s-au grăbit să-i ia apărarea lui Mick Schumacher.

Gunther Steiner nu și-a putut ascunde frustrarea față de fiul legendei F1 Michael Schumacher la Monaco, în timp ce pilotul de 23 de ani al echipei Haas F1 a făcut din nou un accident de mare viteză – împărțindu-și mașina în două în timpul Marelui Premiu al statului Monaco. Ziarul german der Spiegel a declarat că Mick Schumacher este „conștiincios, ambițios și simpatic, dar întotdeauna la zero puncte”. Radiodifuzorul N-TV a adăugat: „Presiunea crește, iar viitorul său în F1 este acum în pericol”.

„El nu mai are dreptul să facă greșeli dacă speră la o carieră mai lungă”. Tabloidul Express din Köln a citat chiar și un psiholog care a declarat că acest tip de „mare presiune externă și internă poate paraliza chiar și un atlet competitiv ca Mick Schumacher”. Marele cotidian Bild s-a întrebat despre Mick Schumacher: „De ce face atât de multe greșeli?”. – dar prietenul și mentorul său, Sebastian Vettel, a sărit în apărarea lui Mick.

Mick

Mick Schumacher are un potențial incredibil”, a declarat cvadruplul campion mondial, care a fost un apropiat al tatălui lui Schumacher. „Presiunea asupra lui este foarte mare, așa că haideți să îi dăm timp să își găsească cu adevărat locul. Mai presus de toate, să nu-l sufocăm”, a adăugat Sebastian Vettel. Un alt pilot actual, Lando Norris, aflat în mare formă, a declarat despre accidentul lui Mick Schumacher de duminică: „Adevărul este că am fost cu toții la milimetrii de un accident ca acela în fiecare tur”.

„Conduci o denivelare puțin greșit – pierzi o treaptă de viteză. De aceea cursa este atât de intensă”, a adăugat pilotul echipei McLaren F1. Șeful Alpha Tauri, Franz Tost, care a fost un apropiat al familiei Schumacher, a comentat: „Nu ar trebui să îl dai pe Mick Schumacher deoparte prea repede. Continui să cred în el”, a declarat el pentru Auto Bild. „Nu uitați că Mick Schumacher a câștigat Formula 3 și Formula 2 – acest lucru nu se întâmplă din întâmplare”.

„Poate că Mick Schumacher mai are nevoie de puțin timp, așa că ar trebui să îi acordăm acest lucru. Este doar al doilea sezon de Formula 1 și avem mașini complet noi, care sunt dificil de condus”. Un alt om apropiat istoric de familia Schumacher, fostul șef al Mercedes AMG F1, Norbert Haug, a declarat: „Nu am avut niciodată o relație cu Schumacher: El învață. Și încearcă să scoată totul din mașină”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mick

„Dacă te întorci cu câțiva centimetri prea devreme, acest lucru poate avea consecințe grave. Oricum, echipa ar trebui să fie alături de el acum. Dacă va reuși să dezlege nodul din sistemul său, va înscrie puncte”. În cele din urmă, Mick Schumacher a fost întrebat despre presiunea tot mai mare care apasă asupra sa și a spus „Nu-mi pasă de asta și nu citesc ziarele. Rămân calm și încrezător, chiar dacă știu că așteptările sunt mari și că în curând va trebui să urc în clasament pentru a reduce criticii la tăcere”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: GP24 Media / Various Sources
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media / Various Sources

Latest Posts

Don't Miss