More

  Latest Posts

  Perez – Verstappen m-a făcut să-mi ridic nivelul în F1

  Sergio Perez spune despre coechipierul său de la Red Bull Racing, Max Verstappen, că l-a împins să-și ridice nivelul în acest an.

  După ce a plecat de la Racing Point, Perez s-a luptat o mare parte din sezonul 2021 pentru a ajunge pe deplin la curent cu monopostul RB16B.

  O victorie la Baku în iunie a fost un impuls major, iar el a ocupat patru locuri trei în drumul său spre a asigura locul patru în clasamentul final al piloţilor.

  Cu toate acestea, noul campion mondial Verstappen l-a depășit cu 395,5 puncte la 190.

  În finala de la Abu Dhabi, Perez a reușit să joace un rol secundar ținându-l pe Lewis Hamilton în spate, permițându-i lui Verstappen să reducă diferența față de pilotul Mercedes.

  Un Verstappen recunoscător l-a numit ulterior pe mexican „o legendă” într-un mesaj radio.

  „Foarte intens”, a spus Perez când a fost ruga să-și rezume sezonul. „A fost extrem de intens. S-a făcut multă muncă în culise, multă presiune.

  „Când eşti la Red Bull Racing, presiunea crește și toată lumea te urmărește, ceea ce faci și este, evident, mult mai greu pentru un pilot Red Bull, ceea ce este de înțeles.

  „Dar nu a fost ușor, dar m-a adus la un alt nivel și, avându-l pe Max ca şi coechipier, te împinge cu adevărat la noi niveluri. Mă bucur mult de asta în acest moment al carierei mele, sunt foarte fericit, iar asta este cel mai important.”

  Perez

  Solicitat să evalueze performanța coechipierului său, Perez a precizat că Verstappen este puternic în toate domeniile.

  “Este foarte bun. Este într-adevăr una cu mașina. Este foarte bun în calificări, este foarte bun la curse”, a adăugat Perez.

  “Este foarte complet, cu experiență. Adică, sezonul pe care l-a făcut, cred că a fost o legendă, știi, este cu adevărat impresionant și o laudă mare pentru el.”

  Perez admite că trebuie să-și ridice din nou nivelul în 2022, menționând în special că „i-a lipsit doar consistența” în 2021.

  „Când ești în afara poziției și așa mai departe… Cred că principalul lucru care mi-a lipsit a fost consistența de a fi în permanență 100% cu mașina”, a spus Perez.

  “Trebuie să-mi ridic nivelul pentru anul viitor. Și da, sper că suntem cu toții capabili să mergem înainte.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss