More

  Latest Posts

  Perez spune că noile circuite de Formula 1 sunt „lipsite de caracter”.

  Sergio Perez de la Red Bull Racing spune că nu este un fan al noilor circuite de Formula 1, considerând că multe dintre ele „nu au caracter”.

  Formula 1 a semnat recent acorduri pe termen lung cu o serie de locații noi, printre care Miami, Arabia Saudită și Qatar. De asemenea, anul viitor, sportul va concura în Las Vegas, celebrul Strip făcând parte din circuitul care va găzdui F1 într-o seară de sâmbătă. Dar adăugarea de noi piste înseamnă că locațiile actuale sunt în pericol de a fi scoase din program.

  Acordul Concorde al Formulei 1, care este valabil până în 2025, prevede că nu pot fi organizate mai mult de 24 de curse pe parcursul unui sezon. În 2022, urmează să aibă loc 23 de curse. În timp ce Sergio Perez a lăudat creșterea F1 în SUA, mexicanul a cerut ca F1 să se asigure că noile circuite includ „caracter” pe viitor. „Cred că, în primul rând, este grozav că Formula 1 crește atât de mult pe un alt continent”, a spus Sergio Perez.

  Perez

  „Deci este o mare oportunitate pentru Formula 1, pentru sport, cred că vom beneficia cu toții de ea. Așa că este fantastic. Dar, în același timp, ar fi bine să păstrăm istoria în cadrul sportului, iar noi avem nevoie ca aceste circuite istorice să fie mereu alături de noi. Și trebuie să ne asigurăm că, atunci când mergem la noi locații, să avem cu adevărat caracter pe piste, știți. Am simțit că unora dintre noile circuite le cam lipsește puțin caracterul. Așa că asta va fi foarte important”.

  Perez a lăudat acordul încheiat între F1 și Las Vegas, considerând că cele două reprezintă o „combinație excelentă”. „Formula 1 devine un pic mai americană, deci cu siguranță un pic mai aproape de Mexic”, a declarat Sergio Perez. „Așa că s-ar putea să ajung să locuiesc în cele din urmă acasă. Așa că asta este grozav. Adică, este minunat să vezi cum sportul crește atât de mult în State, în toată America. Cred că Vegas va fi o oportunitate fantastică pentru sport și pentru fani de a vedea mașinile, de a vedea F1. Pur și simplu cred că este o combinație grozavă: F1 cu Vegas, este fantastic”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: GP24 Media

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss