GP24 Media

LATEST POSTS

Perez spune că noile circuite de Formula 1 sunt „lipsite de caracter”.

Perez
Vizualizări: 20290

Sergio Perez de la Red Bull Racing spune că nu este un fan al noilor circuite de Formula 1, considerând că multe dintre ele „nu au caracter”.

Formula 1 a semnat recent acorduri pe termen lung cu o serie de locații noi, printre care Miami, Arabia Saudită și Qatar. De asemenea, anul viitor, sportul va concura în Las Vegas, celebrul Strip făcând parte din circuitul care va găzdui F1 într-o seară de sâmbătă. Dar adăugarea de noi piste înseamnă că locațiile actuale sunt în pericol de a fi scoase din program.

Acordul Concorde al Formulei 1, care este valabil până în 2025, prevede că nu pot fi organizate mai mult de 24 de curse pe parcursul unui sezon. În 2022, urmează să aibă loc 23 de curse. În timp ce Sergio Perez a lăudat creșterea F1 în SUA, mexicanul a cerut ca F1 să se asigure că noile circuite includ „caracter” pe viitor. „Cred că, în primul rând, este grozav că Formula 1 crește atât de mult pe un alt continent”, a spus Sergio Perez.

Perez

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Deci este o mare oportunitate pentru Formula 1, pentru sport, cred că vom beneficia cu toții de ea. Așa că este fantastic. Dar, în același timp, ar fi bine să păstrăm istoria în cadrul sportului, iar noi avem nevoie ca aceste circuite istorice să fie mereu alături de noi. Și trebuie să ne asigurăm că, atunci când mergem la noi locații, să avem cu adevărat caracter pe piste, știți. Am simțit că unora dintre noile circuite le cam lipsește puțin caracterul. Așa că asta va fi foarte important”.

Perez a lăudat acordul încheiat între F1 și Las Vegas, considerând că cele două reprezintă o „combinație excelentă”. „Formula 1 devine un pic mai americană, deci cu siguranță un pic mai aproape de Mexic”, a declarat Sergio Perez. „Așa că s-ar putea să ajung să locuiesc în cele din urmă acasă. Așa că asta este grozav. Adică, este minunat să vezi cum sportul crește atât de mult în State, în toată America. Cred că Vegas va fi o oportunitate fantastică pentru sport și pentru fani de a vedea mașinile, de a vedea F1. Pur și simplu cred că este o combinație grozavă: F1 cu Vegas, este fantastic”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: GP24 Media
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES