More

  Latest Posts

  Perez spune că a fost „extrem de ghinionist” după ce a terminat P9 în Rusia

  Sergio Perez a ieșit cu doar două puncte de la Marele Premiu al Rusiei, pilotul de la Red Bull terminând pe locul nouă într-o zi grea la Sochi.

  El a explicat de ce, într-o cursă în care coechipierul său a câştigat 19 locuri uluitoare, propriile sale speranțe de a se muta pe teren s-au diminuat.

  Mexicanul s-a calificat P8 la Sochi, în spatele lui Lance Stroll, și a ajuns să piardă un loc în cursă – în timp ce coechipierul Max Verstappen a reușit să termine al doilea, după ce a început al 20-lea pe grilă. Dar la jumătatea cursei, Perez alerga pe locul trei – și părea pregătit pentru un podium înainte ca ploaia să cadă cu doar cinci ture rămase.

  „Da, este evident foarte dezamăgitor. Cred că astăzi am fost extrem de ghinioniști”, a spus el. „S-ar fi putut merge într-un sens sau altul, știi? Dacă ar fi plouat mai puțin, atunci oamenii de pe intermediare ar fi suferit.

  „Dacă a plouat puțin mai mult, evident că i-a favorizat. Cred că în momentul în care eram pe tur, a fost puțin prea târziu pentru a ști cantitatea de ploaie pe care o vom avea și – așa că eram deja pe podium, a fost o decizie dificilă.”, a explicat el.

  Perez

  Perez a ajuns să meargă în turul 50 – cu două ture mai târziu decât coechipierul Verstappen – pentru anvelope intermediare și a terminat în spatele lui Kimi Raikkonen, Alfa Romeo, în P9. Dar primul său pit stop, în turul 36, s-a dovedit a fi la fel de costisitor, mexicanul pierzând aproape nouă secunde. El a fost întrebat dacă acesta este un motiv de îngrijorare înainte de Marele Premiu al Turciei din 10 octombrie.

  „Nu, cred că trebuie doar să vedem ce nu a funcționat bine, băieții au făcut opriri foarte rapide, așa că cred că trebuie doar să vedem ce se întâmplă acolo și, sperăm, că vom reuși să reparăm acest lucru înainte”, a spus el.

  „Este un pic dezamăgitor pentru mine, dar da, așteptăm cu nerăbdare următoarea cursă, pentru că am arătat un ritm destul de bun în acest weekend”, a conchis Perez.

  După GP-ul Rusiei, pilotul Red Bull este al cincilea în campionat cu 120 de puncte – cu doar șapte puncte și jumătate înaintea lui Carlos Sainz din Ferrari.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss