More

  Latest Posts

  Perez: Red Bull este singura opțiune pentru a rămâne în F1

  Sergio Perez spune că singura cale de a rămâne în Formula 1, în 2021, este de a avea un loc la Red Bull, iar dacă asta nu se întâmplă, își va lua un an liber. Perez se luptă cu Alex Albon și Nico Hulkenberg pentru o poziție în formația austriacă, dar nu se știu prea multe detalii deocamdată.

  Echipa a indicat faptul că prioritatea este să îl păstreze pe Albon, însă în cazul în care acesta nu își arată aptitudinile, va fi înlocuit cu un pilot mai experimentat. Perez este pe locul 4 în campionat, în acest moment, după podiumul din Turcia, deși nu a luat parte la două etape din 2020, din cauza infecției cu noul coronavirus.

  „Există o singură opțiune pentru mine. Am mai zis-o și înainte, sunt aici de mulți ani, vreau să mai continui și cred că am ajuns pe culmile carierei. Dar în același timp, aș vrea să continui cu un motiv, cu un plan, cu un proiect bun. Deci dacă nu există un proiect care să mă motiveze 100%, mai bine nu accept vreo ofertă”, a declarat Perez despre viitorul său.

  „Cred că acum așteptăm decizia. Deci nu mai ține de mine.” Când a fost întrebat de ce ar trebui să fie ales el, în locul lui Albon sau Hulkenberg, a răspuns: „Nu cred că pot să îmi pun mie această întrebare. Pot să vorbesc despre mine foarte frumos și să mă pun pe pole, dar nu cred că eu sunt cel care să îmi judece aptitudinile acum.”

  „În orice caz, planul B pentru mine, va fi să renunț la curse pentru un an. Știu foarte clar ce vreau să fac, dacă planul A este să continui, planul B va fi să mă opresc, să văd cum mă simt fără curse, să văd dacă mi se face dor, dacă chiar îmi doresc să revin sau dacă e altă serie care îmi atrage interesul, sau pur și simplu dacă trebuie să stau departe de motorsport.”

  „O să am un an în care să mă gândesc ce vreau cu adevărat să fac. Cred că dacă nu sunt în F1 la anul, nu pot face altceva. Nu am mai experimentat așa ceva până acum, toată viața am fost aici. O să trebuiască să văd cum e și viața de din afara sportului – dacă mi se potrivește. Și apoi, să văd daca îmi lipsesc cursele sau vreau să continui viața aia.”

  „Sunt multe aspecte în afara curselor care mă interesează. Sunt și foarte tânăr. Aș putea să mă văd având o afacere mai târziu în viață, dar nu la 30 de ani. Dar dacă varianta asta vine mai devreme, o să o iau în considerare. Am o familie, vreau să îmi văd copiii crescând și atât de multe alte lucruri, deci îmi pot imagina o viață fără motorsport.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss