Latest Posts

Perez neagă că Jos Verstappen l-a ignorat cu felicitările in Jeddah.

Vizualizări: 24917

Sergio Perez i-a atacat pe cei care i-au reproșat tatălui coechipierului Max Verstappen că a refuzat sărbătorirea victoriei din Arabia Saudită în urmă cu două săptămâni, așa cum s-a spus în mod incorect.

În timp ce Sergio Perez sărbătorea cu mecanicii săi în parc, camerele de luat vederi au făcut zoom pe Jos Verstappen și pe managerul lui Max, Raymond Vermeulen – care păreau să-l ignore pe mexican. „Am o relație bună cu Jos Verstappen”, a insistat Sergio Perez, în vârstă de 33 de ani, la Melbourne. „Ne respectăm unul pe celălalt. Știm că acesta este sportul și așa îl tratăm. Foarte diferit de ceea ce fac mulți fani în zilele noastre”.

Alte imagini filmate de camerele de luat vederi de la sărbătorile de la Jeddah au arătat că Sergio Perez a dat într-adevăr mâna atât cu Jos Verstappen, cât și cu Raymond Vermeulen. „Ne-am dat mâna, dar probabil că nu au arătat asta”, a zâmbit Sergio Perez.„Am văzut că s-au scris câteva lucruri pe rețelele de socializare, dar uneori oamenilor le place să creeze povești care nu există”, a declarat el pentru PA Sport. „Nu zâmbea prea mult, dar nu trebuie să zâmbești în fiecare zi și tot timpul”.

Perez

Un alt zvon care a urmat Arabiei Saudite este că Sergio Perez a scris pe Twitter că vrea să devină campion mondial în 2023 – și apoi a șters acel tweet. Implicația este că Red Bull Racing vrea ca el să fie numărul 2 – nu un pretendent la titlu. „După cum vă puteți imagina, nu îmi gestionez în permanență rețelele de socializare”, a insistat Sergio Perez.

Așa că, atunci când a fost întrebat dacă își dorește într-adevăr să fie campion, a adăugat: „Bineînțeles. Asta este clar”. Legenda F1, Gerhard Berger, spune că dominația Red Bull Racing din acest an îi amintește de McLaren F1 din 1988, când coechipierii Ayrton Senna și Alain Prost s-au duelat intens pentru titlu cu mult peste orice alt adversar. „Ar fi bine pentru fani dacă Sergio Perez și Max Verstappen ar putea construi un duel precum cel dintre Ayrton Senna și Alain Prost”, a declarat el pentru ziarul Krone. „Dar mă îndoiesc de asta. Max Verstappen este prea puternic”.

Sergio Perez se va alinia în partea din spate a grilei de start la Melbourne, în urma unei greșeli în calificări – care amintește de problemele de calificare ale lui Max Verstappen la Jeddah, în urmă cu două săptămâni. Gerhard Berger a declarat: „Nu am avut nicio problemă: Atmosfera explozivă pe care o avem acum a izbucnit doar pentru că Max Verstappen a pornit în josul grilei la Jeddah și a terminat al doilea și nu primul”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Perez

„Dar când amândoi vor reveni pe prima linie, lucrurile vor arăta diferit. Pentru că nimeni nu-l poate învinge pe Max – nu doar Sergio Perez nu poate. Este păcat, dar așa stau lucrurile”.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss