More

  Latest Posts

  Perez – “Am vrut mai mult, am vrut să câștig”, recunoaște după ce a făcut istorie cu podiumul din Mexico City

  Nu numai că am văzut cum Max Verstappen a câștigat a noua victorie a sezonului, dominând duminică, dar coechipierul său Sergio Perez a făcut istorie în Marele Premiu din Mexico City, mexicanul spunând că nu este mulțumit de rezultatul său…

  Perez a devenit primul pilot mexican care a terminat pe podium și a condus un tur în Marele Premiu de acasă duminică, dar a ratat să asigure un 1-2 pentru Red Bull, când a terminat la puțin peste o secundă distanță de Lewis Hamilton pe locul al treilea la Autodromul Hermanos Rodriguez.

  Familia pilotului a fost acolo pentru a-l vedea cum a încântat mulțimea de acasă, în timp ce tatăl lui Perez s-a alăturat sărbătorilor echipei de pe podium, amintindu-și o zi „extrem de specială”.

  „Da, cu siguranță, să fii pe podium în Grand Prix-ul tău de acasă este ceva foarte, foarte special”, a început eroul de acasă. „Evident, am vrut mai mult, am vrut să câștig cursa. Evident că a termina 1-2 pentru echipă ar fi fost uimitor, știi? Dar, la sfârșitul zilei, suntem persoane competitive, încât dacă terminăm pe locul al treilea, chiar nu ne face plăcere.

  Perez

  „Dar astăzi este una dintre acele zile de care trebuie să mă bucur pentru că văd atât de mulți oameni fericiți – și mai ales pe podium pentru că toți cei care au fost cu mine aproape din prima zi au fost pe podium. Deci asta a fost extrem de special pentru mine”, a adăugat Perez.

  Poate încă un tur, așa cum a sugerat Hamilton în conferința de presă de după cursă, iar Perez ar fi putut termina pe locul al doilea în cursă.

  „Da, a fost foarte aproape, așa cum a spus Lewis, a existat un tur în care a fost atât de important să facem depășirea.” a spus Perez.

  „A fost un pic cam complicat și cu mașinile – cred că am pierdut cu toții ceva timp acolo – a fost foarte aproape, dar nu am avut nicio șansă; depășirea aici este foarte dificilă, având în vedere viteza lor în linie dreaptă.

  Dar mulțimea de acasă a făcut din aceasta o zi de amintit, în timp ce pilotul zilei votat de fani a adăugat: „Totuși, mi-am dat toată inima pentru acești oameni. Chiar i-am auzit când treceam pe aici. A fost destul de plăcut.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss