GP24 Media

LATEST POSTS

Perez: 2018, cel mai complicat sezon F1 din cariera mea

Vizualizări: 10178

Sergio Perez este de părere că campania 2018 de Formula 1 a fost „ un an foarte neobișnuit” pentru el și pentru Force India.

Echipa bazată la Silverstone a avut mari probleme financiare la începutul sezonului 2018, în ciuda unui al doilea rezultat consecutiv ca a patra echipă în clasamentul F1. Perez a avut un rol esențial în perioadei de administrare impusă personal, fiind rugat să „salveze echipa”

„Abu Dhabi va fi capitolul final al unui an foarte neobișnuit atât pentru mine cât și pentru echipă. A fost probabil cel mai complicat sezon F1 din cariera mea, fiind nevoit să mă conrunt că atât de multe lucruri atât în cockpit cât și în afara sa.

„Ultima cursă este o oportunitate de a privi înapoi la ceea ce am realizat în ultimele 12 luni, iar eu sunt mândru și recunoscător față de toată lumea care lucrează acasă la fabrică, în garaj și în zona de ospitalitate.

„Echipa nu se oprește niciodată din luptă, nu ne oprim niciodată din muncă și avem un viitor foarte promițător care ne așteaptă. Sunt foarte fericit să fiu o parte a acestei familii și deja privesc către 2019.”

„Duminică va fi o zi grea unde se va putea întâmpla orice și vreau să fiu pregătit în caz că apare o oportunitate. Echipa țintește locul șase la echipe deci vom avea nevoie de un weekend perfect.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Force India sunt la 14 puncte în spatele celor de la McLaren în lupta pentru locul șase la echipe, Sauber aflându-se la alte șase puncte în spatele lor.

Perez este la 11 puncte în spatele lui Nico Hulkenberg și ar avea nevoie de un loc patru, sau mai bun, pentru a fi best of the rest la piloți în funcție de rezultatul pilotului Renault.

Perez rămâne singurul pilot de dinafara echipelor de top care a reușit un podium în 2018, acesta terminând pe trei în Azerbaijan.

Foto-credit: Force India F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES