More

  Latest Posts

  Perez: 2018, cel mai complicat sezon F1 din cariera mea

  Sergio Perez este de părere că campania 2018 de Formula 1 a fost „ un an foarte neobișnuit” pentru el și pentru Force India.

  Echipa bazată la Silverstone a avut mari probleme financiare la începutul sezonului 2018, în ciuda unui al doilea rezultat consecutiv ca a patra echipă în clasamentul F1. Perez a avut un rol esențial în perioadei de administrare impusă personal, fiind rugat să „salveze echipa”

  „Abu Dhabi va fi capitolul final al unui an foarte neobișnuit atât pentru mine cât și pentru echipă. A fost probabil cel mai complicat sezon F1 din cariera mea, fiind nevoit să mă conrunt că atât de multe lucruri atât în cockpit cât și în afara sa.

  „Ultima cursă este o oportunitate de a privi înapoi la ceea ce am realizat în ultimele 12 luni, iar eu sunt mândru și recunoscător față de toată lumea care lucrează acasă la fabrică, în garaj și în zona de ospitalitate.

  „Echipa nu se oprește niciodată din luptă, nu ne oprim niciodată din muncă și avem un viitor foarte promițător care ne așteaptă. Sunt foarte fericit să fiu o parte a acestei familii și deja privesc către 2019.”

  „Duminică va fi o zi grea unde se va putea întâmpla orice și vreau să fiu pregătit în caz că apare o oportunitate. Echipa țintește locul șase la echipe deci vom avea nevoie de un weekend perfect.”

  Force India sunt la 14 puncte în spatele celor de la McLaren în lupta pentru locul șase la echipe, Sauber aflându-se la alte șase puncte în spatele lor.

  Perez este la 11 puncte în spatele lui Nico Hulkenberg și ar avea nevoie de un loc patru, sau mai bun, pentru a fi best of the rest la piloți în funcție de rezultatul pilotului Renault.

  Perez rămâne singurul pilot de dinafara echipelor de top care a reușit un podium în 2018, acesta terminând pe trei în Azerbaijan.

  Foto-credit: Force India F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss