More

  Latest Posts

  Perechea McLaren a fost surprinsă să fie în spatele Ferrari-urilor la Austin, dar așteaptă cu nerăbdare să fie „vânători” duminică

  Chiar și după ce Ferrari a surprins McLaren cu ritmul lor în calificări, Daniel Ricciardo și Lando Norris au spus că așteaptă cu nerăbdare să fie vânătorii în cursa de duminică de pe Circuitul Americilor.

  McLaren a părut rapid în pregătirea calificărilor, dar Ferrari i-a depășit cu ambele mașini, Charles Leclerc va pleca de pe locul patru, iar Carlos Sainz pe locul cinci, în fața lui Ricciardo și Norris pe locul șase și, respectiv, pe locul șapte.

  Ricciardo nu s-a simțit pe deplin confortabil cu performanțele sale, după ce s-a strecurat până la Q3 cu un tur târziu, dar spune că nu este uimit de nevoia de a alerga Ferrari-ul din față.

  „Q1 a fost probabil cel mai bun tur al sesiunii”, a spus Ricciardo. „Aici m-am simțit probabil cel mai confortabil. Pe medium, nu m-am simțit atât de grozav. A fost puțin păros, deși sunt fericit să încep cursa pe acea anvelopă, dar într-o singură tură nu am primit confort în acest sens. Apoi, înapoi la soft în Q3 a fost mai bine.

  „Atât de aproape de Carlos, când diferența este atât de mică, este cu siguranță realizabil, dar cred că Charles a fost poate la două zecimi mai departe și nu cred că am avut asta în Q3.

  Vreau să spun, evident, că vrem să fim în față, dar suntem suficient de aproape pentru a nu ne descuraja, iar mâine vom fi vânătorii.”

  Ricciardo l-a învins pe colegul său de echipă McLaren, Norris, care a simțit că ar fi putut să-l învingă pe Sainz, dar pentru erori la sfârșitul turului său final, fiind surprins de îmbunătățirea Ferrari sâmbătă.

  GTY 1347968742

  „Ne-am așteptat să fim în fața Ferrari-urilor, ei au făcut un pas bun astăzi în comparație cu locul în care erau ieri”, a spus Norris. „Deci cred că nu ne-am crescut speranțele ieri, dar au făcut un salt bun de ieri până astăzi. Eram încă competitivi, încă nu eram răi, dar ei au fost mai rapizi.

  „Nu a fost o zi ușoară, nu am simțit că este prea rea. Am făcut câteva greșeli – doar ultimele două viraje le-am gătit puțin – așa că probabil că am pierdut câteva poziții acolo, dar se întâmplă și voi compensa mâine.”

  Ambii piloți McLaren încep duminică pe compusul mediu, în timp ce Sainz va fi pe softuri, dar Norris nu crede că diferențele strategice se vor dovedi a fi prea semnificative.

  „Avem o mașină bună, doar astăzi Ferrari a fost puțin în față. Nu a fost ca și cum ar fi fost cu patru sau cinci zecimi înainte, ci au fost puțin mai departe, așa că cred că avem o șansă, mai ales cu Carlos pe softs, dar soft-urile nu sunt o anvelopă proastă.

  „Cred că va avea un avantaj cel puțin în prima jumătate a primului stint, așa că mai sunt lucruri pe care le-au câștigat de la începutul cu softuri, dar cred că pe termen lung, sperăm să putem reuși.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss