More

  Latest Posts

  Perechea Ferrari avertizează – „Ne așteptăm ca McLaren să fie mai puternici decât noi aici”, în timp ce lupta pentru P3 se încinge

  Ferrari a reușit să schimbe lupta pentru locul 3 în favoarea lor: fiind cu 17,5 puncte în spatele McLaren după Marele Premiu al Rusiei, ei sunt acum cu 13,5 puncte în avantaj. Cu toate acestea, Charles Leclerc și Carlos Sainz au spus că se așteaptă ca McLaren să aibă un avantaj în Brazilia.

  Marele Premiu din Sao Paulo îi vede pe Ferrari să conducă McLaren în campionatul constructorilor pentru prima dată de la Marele Premiu al Italiei, după care McLaren a urcat înainte cu un final de 1-2 la Monza. Un punctaj dublu a însemnat că Scuderia și-a învins rivalii cu 18-1 în Mexico City și acum își propun să-și consolideze avantajul la Interlagos.

  Întrebat cât de încrezător se simțea cu tamponul de 13,5 puncte al Ferrari, Leclerc a răspuns: „Nu prea, trebuie să facem totul perfect, este încă foarte aproape. Ne așteptăm ca McLaren să fie puternici, dacă este ceva mai puternic decât noi aici.

  „Trebuie să ne concentrăm pe noi înșine, trebuie să facem totul perfect până la sfârșitul sezonului, dar este adevărat că suntem și într-un moment bun pentru echipă. Am progresat destul de bine în ultimele cinci, șase curse, ceea ce este bine și am redus distanța care era între McLaren și Ferrari, așa că arată bine…”

  În ceea ce îl privește Sainz, care a terminat pe locul șase și în spatele lui Leclerc în Mexic, în timp ce perechea a urmat AlphaTauri-ul lui Pierre Gasly, spaniolul a făcut ecou părerii coechipierului său.

  Ferrari

  „Numerele noastre spun așa, de aceea Charles cred că a menționat asta, pentru că avem simulările noastre și așteptările noastre de la sim-uri și datorită caracteristicilor pistelor și toate acestea, le-am pus cam cu jumătate de zecime înaintea noastră.

  „Acum… ar putea fi o zecime aici sau o zecime acolo, în sus sau în jos. Ar trebui să fie strâns, asta este sigur, și cred că o face mai interesantă și, evident, cu podiumul lui Gasly în 2019 [în Brazilia], AlphaTauri ar trebui să fie și el în amestec”, a explicat el.

  „Este atât de strâns încât cred că va fi o bătălie grozavă până la sfârșitul anului”, a adăugat Sainz.

  Desigur, Sainz și-a atins primul podium în Marele Premiu al Braziliei din 2019 – pentru McLaren – dar a trebuit să-și păstreze sărbătorile pentru bine după ce ceremoniile oficiale au fost finalizate, deoarece Lewis Hamilton a fost ulterior penalizat și a pierdut locul al treilea.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss