GP24 Media

LATEST POSTS

Penalizarea lui Stroll reflectă sfârșitul dificil al GP-ului rus după contactul cu Vettel și Gasly

Stroll
Vizualizări: 10093

Echipa Aston Martin a plecat de la Sochi Autodrom fără puncte, Sebastian Vettel și Lance Stroll luând contact în etapele finale ale Marelui Premiu al Rusiei, iar lui Stroll i s-a aplicat și o penalizare pentru contactul cu Pierre Gasly de la AlphaTauri.

Stroll și-a asigurat cea mai bună poziție de început a anului în calificări, începând cu Marele Premiu al Rusiei în P7 – în timp ce o evadare rapidă a canadianului l-a văzut urcând pe locul patru în primul tur.

Dar cursa lui Stroll s-a dezlănțuit în etapele din urmă, deoarece, odată cu ploaia începând să cadă pe Sochi Autodrom, el l-a strâns din greșeală pe coechipierul Vettel în perete – în timp ce mai târziu, după ce s-a recuperat pe pistă după o alunecare în bariere, l-a adunat apoi pe Gasly, primind o penalizare de 10 secunde care, în cele din urmă, nu i-a schimbat poziția finală de P11.

„A fost dificil – păcat că nu am adunat puncte”, a spus Stroll duminică seara. „A devenit foarte alunecos și nu l-am văzut pe Sebastian alături de mine. Vom învăța de astăzi și vom trece în Turcia peste câteva săptămâni”.

Penalizarea lui Stroll reflectă sfârșitul dificil al GP-ului rus după contactul cu Vettel și Gasly

Vorbind despre incidentul său cu Stroll, Gasly a declarat presei după cursă: „Cred că a intrat în perete și apoi s-a întors [pe pistă], apoi lîn virajul 8 mi-a tăiat roata din spate. Nu am văzut filmările, dar el doar s-a întors și apoi brusc m-a atins și apoi am rotit practic mașina.”

În pofida contactului cu propriul său coleg de echipă Aston Martin, între timp, Vettel părea să nu aibă nemulțumiri împotriva lui Stroll după cursă – care l-a văzut pe pilotul german terminând P12 – spunând: „Cred că a fost o neînțelegere, nu sunt sigur. Nu cred că m-a văzut – poate că nici nu mă aștepta.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Din fericire nu s-a întâmplat nimic, dar, din păcate, amândoi suntem în afara punctelor după final”, a adăugat Vettel.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES