More

  Latest Posts

  Penalizarea lui Stroll reflectă sfârșitul dificil al GP-ului rus după contactul cu Vettel și Gasly

  Echipa Aston Martin a plecat de la Sochi Autodrom fără puncte, Sebastian Vettel și Lance Stroll luând contact în etapele finale ale Marelui Premiu al Rusiei, iar lui Stroll i s-a aplicat și o penalizare pentru contactul cu Pierre Gasly de la AlphaTauri.

  Stroll și-a asigurat cea mai bună poziție de început a anului în calificări, începând cu Marele Premiu al Rusiei în P7 – în timp ce o evadare rapidă a canadianului l-a văzut urcând pe locul patru în primul tur.

  Dar cursa lui Stroll s-a dezlănțuit în etapele din urmă, deoarece, odată cu ploaia începând să cadă pe Sochi Autodrom, el l-a strâns din greșeală pe coechipierul Vettel în perete – în timp ce mai târziu, după ce s-a recuperat pe pistă după o alunecare în bariere, l-a adunat apoi pe Gasly, primind o penalizare de 10 secunde care, în cele din urmă, nu i-a schimbat poziția finală de P11.

  „A fost dificil – păcat că nu am adunat puncte”, a spus Stroll duminică seara. „A devenit foarte alunecos și nu l-am văzut pe Sebastian alături de mine. Vom învăța de astăzi și vom trece în Turcia peste câteva săptămâni”.

  image 11 1

  Vorbind despre incidentul său cu Stroll, Gasly a declarat presei după cursă: „Cred că a intrat în perete și apoi s-a întors [pe pistă], apoi lîn virajul 8 mi-a tăiat roata din spate. Nu am văzut filmările, dar el doar s-a întors și apoi brusc m-a atins și apoi am rotit practic mașina.”

  În pofida contactului cu propriul său coleg de echipă Aston Martin, între timp, Vettel părea să nu aibă nemulțumiri împotriva lui Stroll după cursă – care l-a văzut pe pilotul german terminând P12 – spunând: „Cred că a fost o neînțelegere, nu sunt sigur. Nu cred că m-a văzut – poate că nici nu mă aștepta.

  „Din fericire nu s-a întâmplat nimic, dar, din păcate, amândoi suntem în afara punctelor după final”, a adăugat Vettel.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss