Latest Posts

Pedercini Kawasaki îl păstrează pe Cresson, grila completă WSBK a fost decisă

Vizualizări: 34324

Grila World Superbike 2022 este completă în urma știrii că Loris Cresson va rămâne cu echipa satelit Kawasaki Pedercini Racing în acest sezon.

Pilotul belgian Cresson a făcut un pas pentru a se alătura WSBK cu Pedercini anul trecut, cu un contract de doi ani, dar prezența sa continuă la echipă a fost pusă la îndoială de absența sa din lista de înscrieri WSBK de luna trecută. S-a întâmplat în momentul în care s-a constatat că echipa italiană a purtat discuții cu pilotii Tom Sykes și Leon Haslam, care au rămas fără loc în echipele lor de uzină, BMW și Honda, anul trecut. Cu toate acestea, Pedercini a confirmat acum că Cresson va pilota din nou singurul ZX-10RR în acest sezon – ceea ce înseamnă că grila completă pentru campania 2022 este acum completă.

„A fost o iarnă lungă discutând totul cu echipa și, în cele din urmă, am reușit să găsim o soluție pentru a continua împreună”, a spus Cresson. „[Proprietarul echipei] Lucio [Pedercini] este un tip grozav și împărtășim același obiectiv final. Sunt bucuros să continui cu băieții mei în pe circuit, pentru că am găsit o modalitate bună de a lucra pe măsură ce anul trecut a progresat. A fost întotdeauna o atmosferă bună și am încredere totală în băieți. Nivelul în WorldSBK este ridicat, dar ținta mea este să obțin puncte în toate cursele și mă simt puternic mental și, după accidentarea mea, acum mă simt puternic și fizic.”

Luke Mossey

Cresson, în vârstă de 23 de ani, a îndurat un dur botez al focului în WSBK anul trecut, înscriind puncte doar o dată în tot sezonul la Assen, cu cea mai bună clasare pe locul 13, înainte ca accidentarea să-l forțeze să se oprească în ultimele două runde ale anului. Pedercini a declarat că încă speră să lanseze o a doua motocicletă cu normă parțială în acest an, în ciuda faptului că s-a redus la o singură intrare cu normă întreagă în 2022.

Nu mai puțin de șase piloți diferiți s-au rânduit pe cea de-a doua motocicletă a echipei anul trecut, cu obișnuitul British Superbike și wildcard-ul Donington Park Luke Mossey singurul care a acumulat un punctaj.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Superbike găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss