Latest Posts

Patricia Sîrbu-Mărculeț: Un nou an, un nou campionat, o nouă provocare!

Vizualizări: 17812

Patricia Sîrbu-Mărculeț ne-a trimis primul ei comunicat de presă pentru sezonul 2023 și are lucruri minunate de împărtășit cu noi toți în ceea ce privește următorul pas în cariera sa în motorsport și planurile sale pentru sezonul următor. Fiți cu ochii pe Pati!

Așa aș putea sumariza lunile ce vor urma, deoarece voi face următorul pas în ceea ce privește parcursul meu competițional. Pentru că îmi doresc să evoluez și să progresez continuu, am decis ca în 2023 să iau startul în Campionatul Național de Anduranță. Romanian Endurance Series (RES) este un campionat de viteză pe circuit, alcătuit din curse de cel puțin o oră, în care piloții luptă pentru un loc cât mai sus, deoarece ordinea trecerii liniei de sosire desemnează câștigătorii.

Patricia

Calendarul este alcătuit din 5 etape, după cum urmează:

  1. 1-2 aprilie, Motorpark Romania
  2. 13-14 mai, Motorpark Romania
  3. 24-25 iunie, Transilvania Motor Ring
  4. 22-23 iulie, Transilvania Motor Ring
  5. 30 septembrie- 1 octombrie Motorpark Romania

Deoarece timpul mai este foarte puțin, pregătirile sunt în toi pentru prima etapă, ce va avea loc în două săptămâni la Motorpark Romania, primul circuit de viteză auto-moto din țară, care se află doar la o oră de București. Pe această cale doresc să invit toți pasionații de adrenalină și voie bună să ia parte la această nouă provocare pentru mine.

Pe langă activitatea de pe plan național, este prevăzută în calendarul propriu și participarea la o etapă în cadrul Suzuki Swift Cup Europe, campionatul în care a concurat mașina mea. Aceasta este cupa europeană de Suzuki Swift, desfășurată pe multiple circuite din diferite țării. Anul aceste sunt incluse destinații precum Hungaroring(Ungaria), Red Bull Ring (Austria) sau Salzburgring (Austria).

Patricia

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Campionatul acesta voi fi susținută de către partenerii mei deja cunoscuți din anii precedenți, și anume: Fabi Total Grup, Pilot, Bollhoff, Terra Plast Trade, Repsol, Avi Compact, Algernon, ALP Service (Vopsitorie și Tinichigerie), Consterra Optim.

Pe această cale doresc să le urez oficial un bun venit călduros noilor parteneri: Toneli și Omniasig, care au acceptat să se alăture acestei frumoase aventuri.

Desigur că pe partea de media și promovare, voi avea sprijinul platformei Femei în Motorsport, dar și echipa GP24 Media îmi va fi în continuare alături, prin intermediul căreia pasionații de motorsport și cei care sunt interesați de povestea mea, pot urmări mereu parcursul meu sportiv actual.

Patricia

Pentru partea de pregătire teoretică și fizică Eduard Bîrloiu îmi va fi în continuare alături. Împreună cu el va avea loc o premieră anul acesta, dar despre asta vor fi mai multe detalii ulterior.

Până atunci, ne vedem la curse! Pe circuit, bineînțeles.

Din pasiune pentru Motorsport,

Patricia

Sursa: GP24 Media / Patricia Sirbu-Marculet
Photocredit: Cristian Petrache
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media / Patricia Sirbu-Marculet

Latest Posts

Don't Miss