Latest Posts

Patricia Sirbu-Marculet, startul sezonului 2022!

Vizualizări: 19624

Patricia Sirbu-Marculet: După o pauză competițională îndelungată a sosit momentul mult așteptat: startul sezonului 2022! Debutul va avea loc chiar în acest weekend.

Planul pentru acest an este unul ambițios, deoarece există schimbări atât la materialul de concurs, cât și la campionatul în care voi participa.

Una dintre cele mai mari noutăți este aceea că voi face trecerea de la macadam la asfalt, așadar voi lua startul la etapele din Campionatul Național Time Attack/ROTAC, organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. Provenit din Japonia, unde a debutat găzduind competiția între Tuneri recunoscuți, formatul Time Attack a devenit una dintre cele mai captivante ramuri ale motorsportului actual. Fie că este vorba despre concurenți amatori sau profesioniști, cu mașini sport sau automobile de competiție, recordul turei de circuit este atrăgător pentru toți pasionații aflați în căutarea unei noi provocări.

Patricia Sirbu-Marculet, startul sezonului 2022!

Campionatul însumează 5 etape, organizate pe cele două circuite de viteză auto din România: Motorpark România (lângă București) și Transilvania Motor Ring (lângă Târgu Mureș).

Programul pentru 2022 este următorul:

De asemenea, doresc să anunț oficial că noua mea mașină de concurs este un Suzuki Swift Sport Cup Europe. Este o mașină de campionat european, care a fost preparată în cele mai bune condiții pentru a maximiza toate resursele ei. Cu aceasta mașina voi lua startul la toate etapele Campionatului Național de Time Attack/ROTAC. Pentru pregătirea acestui campionat am efectuat multiple antrenamente cu ea și pot spune că este o mașină senzațională, ne înțelegem foarte bine și sunt convinsă că vom realiza lucruri frumoase împreună.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Patricia Sirbu-Marculet, startul sezonului 2022!

La invitația echipei GP24 voi participa și la prima etapă din Campionatul Național de Women Rally, desfășurată în perioada 27-28 mai la Timișoara. Women Rally este un concept unic în România, care aduce împreună femeile pasionate de motorsport și care îmbină viteza, îndemânarea și adrenalina cu noțiuni de conducere defensivă și cu momente de socializare și networking, creând astfel o comunitate autentică formată din femei puternice și curajoase.

Doresc să mulțumesc echipei pentru că mi-a acordat această oportunitate. La etapă voi lua startul cu un superb Renault Megane, mașina tatălui meu, care îmi este foarte dragă și mie. Recent am făcut un antrenament cu ea și sunt sigură că vom avea prezență frumoasă la etapa de Women Rally. Chiar dacă voi schimba disciplina, nu mă pot desparți cu totul de Slalomul Paralel, competiția la care am participat anul trecut,  așa că și anul acesta voi fi prezentă la o etapă.

Patricia Sirbu-Marculet, startul sezonului 2022!

Datorită rezultatelor mele din 2021, Vicecampioană la Clasa 1 și Campioană la Clasa Femina Open, echipa partenerilor mei s-a mărit în acest an. Sunt foarte bucuroasă să anunț că voi fi sprijinită în activitatea mea competițională de:

Din punctul meu de vedere, o componentă cheie în succesul oricărui pilot este și trainer-ul, care să împărtășească din experiența sa, atât practică cât și teoretică, contribuind la atingerea scopului. Echipa EDB Racing by Fane Motorsport, prin Eduard Bîrloiu, Campion Național de Karting și în prezent pilot auto, mi-a fost alături încă de la debutul în lumea motorsportului, susținându-mă în permanență prin experiența acumulată de el în anii de karting. Drept dovadă stau rezultatele obținute până în prezent, de care suntem foarte mândri și care ne dau încredere pe viitor.

Slalom Paralel

 

Sursa: Comunicat - Patricia Sirbu-Marculet
Photocredit: Arhiva Personală - Patricia Sirbu-Marculet
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat - Patricia Sirbu-Marculet

Latest Posts

Don't Miss