Latest Posts

Patricia Sirbu-Marculet: Avancronica Romanian Endurance Series 500

Vizualizări: 29863

Patricia Sirbu-Marculet: După mai bine de o lună a venit în sfârșit momentul să ne întoarcem pe circuit, deoarece în weekend va avea loc a doua etapă din Campionatul Național de Anduranță RES (Romanian Endurance Series).

Cu toate acestea, este o etapă foarte specială, fiind cursa regină a sezonului. RES 500 presupune parcurgerea a 500km în ritm de cursă într-o singură sesiune. De aceea este cea mai lungă și grea cursă organizată în România. Aceste este momentul în care toată lumea trebuie să dea dovadă de cele mai bune strategii, de cea mai bună pregătire a materialului de concurs, dar și a pilotului. Strategia și mentalul sunt două elemente cheie care impactează direct rezultatul final. De aceea munca și pregătirea sunt esențiale.

Patricia, Sirbu

De asemenea, spre deosebire de celelalte curse din calendar, participarea în echipaj(minim doi piloți pe aceeași mașină) este obligatorie. Astfel, sunt foarte încântată să anunț că voi lua startul alături de Eduard Bîrloiu, fost campion național de karting și totodată antrenorul și mentorul meu.

Locația rămâne aceeași ca la etapa precedentă, fiind vorba tot de circuitul MotorPark Romania, „Adâncata”, situat doar la oră de București. Însă, noutatea este dată de faptul că sensul va fi cel antiorar. Personal, prefer acest sens de mers al circuitul, așa că sunt și mai nerăbdătoare să înceapă weekendul de cursă!

Ziua de sâmbătă este dedicată antrenamentului liber și sesiunii de calificări, iar duminică de la ora 10:15 este programată cursa. Aceasta va fi transmisă integral pe Prima Sport 3, dar și pe canalul de Youtube oficial al campionatului (Romanian Endurance Series).

Patricia, Sirbu

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Vă aștept la pistă și în mediul online în număr cât mai mare!
Fiți cu ochii pe numărul 46 …mai ales datorită colantării superbe realizată de firma Algernon, este greu de ratat Suzuki-ul meu.

Lista de înscrieri este încă deschisă, dar eu mă aflu încă de la început printre cei care și-au confirmat prezența. Pentru acest lucru doresc să le mulțumesc partenerilor care au făcut posibilă participarea mea la acest eveniment sportiv: Fabi Total GrupPilot Pen Romania, Dacris, Firma Bollhoff, Familia Toneli, Terra Plast Trade, Valtec Premium Lubricants, Repsol Romania, Avi CompactAlgernon, Omniasig Vienna Insurance Group, ALP Service (Vopsitorie și Tinichigerie), Consterra Optim, și Femei în Motorsport.

Ca de fiecare dată, echipa GP24 Media are grijă de promovarea mea media, lucru pentru care le mulțumesc foarte mult!

Ne vedem pe circuit… in curând…

Patricia, Sirbu

Sursa: GP24 Media / Patricia Sirbu-Marculet
Photocredit: Sorin Mirea
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media / Patricia Sirbu-Marculet

Latest Posts

Don't Miss