Latest Posts

Pas important către titlul echipelor pentru Virtual Racing Romania la Imola

Vizualizări: 11254

Presiunea exercitată de componenții VRR în faza decisivă a campionatului dă roade în ierarhia echipelor.

Campionatul Național Digital de Circuit și-a consumat cea de-a șasea etapă din totalul de opt pe Autodromo Enzo e Dino Ferrari de lângă Imola, unde Virtual Racing Romania a revenit în formula de 5 în Divizia A și a dat o lovitură puternică echipelor rivale, punctând mai bine decât celelalte grupări din Top 6. Mai mult, pentru cei mai apropiați urmăritori s-a consumat cea mai nefastă rundă din CNDC, ceea ce duce avansul VRR la 71 de puncte înaintea etapelor de pe Spa și Motorpark.

Deciși să nu mai lase nimic pentru ultima clipă a precalificărilor, piloții Virtual Racing Romania și-au rezolvat rapid ecuația intrării în Top 30 și s-au concentrat pe ritmul de cursă. Misiunea era mai complicată ca oricând pentru Victor Taraș și Alex Mirea, ambii având la Imola cel mai mare număr de oponenți la categorii. Asta nu a făcut altceva decât să-i motiveze suplimentar: Taraș a rulat mereu în top 10 și a punctat cel mai bine dintre juniori în etapa a șasea, iar Mirea a reînnodat seria victoriilor la Racers. Ambii păstrează astfel șefia în clasamentele specifice.

Un grup de șase favoriți la titlul general al piloților se conturase după Mugello, VRR contând aici pe experiența lui Cristian Moisescu. La Imola, el s-a clasat în Top 10 în ambele manșe, iar latura pozitivă a acestor evoluții este reprezentată de faptul că a punctat mai bine decât primii trei din clasament (Simion, Mergea și Clima). Pentru ambițiile sale la titlul suprem, Spa-Francorchamps va fi momentul decisiv.

Victor Taraș se păstrează pe un excelent loc 7 la general, fiind primul care sparge monopolul oamenilor înscriși la categoria eSports, iar Bogdan Moldovan și Mihnea Georgescu au găsit din nou calea către puncte într-un pluton foarte valoros, reușind totodată să respingă ofensiva rivalilor VRR prin manevre defensive de calitate.

Următoarea etapă a CNDC va avea loc vinerea viitoare, pe 29 mai, pe traseul de Grand Prix de la Spa-Francorchamps. Aceasta va fi transmisă de la ora 23:00, în direct pe PRO X. Orice pasionat este așteptat să-i întâlnească pe componenții Virtual Racing Romania pe cele două servere dedicate, înscrierile în campionat fiind în continuare deschise.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Rezultate&clasament
6. Cristian Moisescu 107p – P5 și P10 general, P3 și P6 eSports
7. Victor Taraș 78p – P4 și P7 general, P2 și P3 juniori
12. Bogdan Moldovan 56p – P13 și P11 general, P8 și P7 eSports
19. Mihnea Georgescu 31p – P15 și P20 general, P10 și P15 eSports
29. Alex Mirea 8p – P24 și P23 general, P3 și P1 racers

Alex Mirea este lider în clasamentul categoriei racers, cu un avans de 3 puncte.
Victor Taraș conduce în ierarhia rezervată juniorilor (maximum 16 ani), cu 11 puncte avans.
Cristian Moisescu este al șaselea în clasamentul eSports, la 40 puncte de prima poziție.

Foto-Virtual Racing Romania

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss